نیوشاجان مدیر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 عنوان بذاریدکودک شو.امشب یکی ازنی نی سایتی هاشرکت کرده💕💕 | مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 131 پست بچه کاربرمهتاب گفت که امشب توبرنامه کودک شو شرکت کرده. السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢 1397/02/23 | 23:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناریناجون عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 2638 کاش از بچه اش بپرسن مامانت بیشتر تو کدوم سایته اونم بگه مامانم همش تو نی نی سایته😂😂 بعد نی نی سای ... کدوم شبکه با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
گلبارونزده عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 47 اصلا بهش رای نمی دم توی برنامه میگه تو خانواده ما هیچکدوم گوشی هوشمند نداریم پس با چی میاد نی نی سایت
miss_mk عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 6430 کاش از بچه اش بپرسن مامانت بیشتر تو کدوم سایته اونم بگه مامانم همش تو نی نی سایته😂😂 بعد نی نی سای ... مامانت چه کاریو بهتر انجام میده؟نظر دادن تو نی نی سایت.خخخ اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
"زهرا_مامان_دخملیا" عضویت: 1390/11/12 تعداد پست: 10762 اصلا بهش رای نمی دم توی برنامه میگه تو خانواده ما هیچکدوم گوشی هوشمند نداریم پس با چی میاد نی نی سای ... حتمآ با کامپیوتر یا لپ تاب؟ 💑=👧👧🧒
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 اصلا بهش رای نمی دم توی برنامه میگه تو خانواده ما هیچکدوم گوشی هوشمند نداریم پس با چی میاد نی نی سای ... وای خدابا لپ تاپ و کامپیوتر خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
زرشکپلو عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 13274 اصلا بهش رای نمی دم توی برنامه میگه تو خانواده ما هیچکدوم گوشی هوشمند نداریم پس با چی میاد نی نی سای ... لپ تاپ یه
113 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 5627 عاقا منم میخوام ببینم تلویزیون همش خش داره درست نشون نمیده 😭😭 اینطوریآرزوکردنمقشنگه: یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه 🤍✨️
miss_mk عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 6430 ممنون عزیزم ولی به نظرم بیشتر از ۲۲ سال میخوره صداش کمتر میخوره من صوت دآرم تصویر نیس اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
maryamgoli_1991 عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 4430 اخی چ بچه های نازی داره😍😍😍 22سالشم هس همسن منه....عی خدا ی سامیار این شکلی به منم بده😢😍😍 انشاءالله خدا هرچی زودتر بهت نی نی سالم و خوشمل بده خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
113 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 5627 صداش کمتر میخوره من صوت دآرم تصویر نیس مثل من😀😀 اینطوریآرزوکردنمقشنگه: یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه 🤍✨️
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نیوشاجان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 کدوم شبکه شبکه نسیم السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
hoolo عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2260 دختره ۲۲ سالشه دو تا بچه داره . شوهرم کلا دپرس شده میگه امشب باید برا سه قلو اقدام کنیم
113 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 5627 مامانت چه کاریو بهتر انجام میده؟ نظر دادن تو نی نی سایت.خخخ آره آره این بهتره👌 اینطوریآرزوکردنمقشنگه: یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه 🤍✨️