2777
2789
عنوان

خواستگار برنگشت چرا به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3973 بازدید | 117 پست
خواهش ..انشالله خیر خوبی پیش بیاد 😘😘

قربونت عزیزم ایشالا و همچنین برای شما دوست گل!  

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای خواهرم خواستکار اومد جلسه اول چیزی نگفتن خود پسره زنگ زد فرداش و نزدیک سه چهار شب با خواهر ...

ای بابا آخه واقعا چرا ؟چرا اینجوری رفتار میکنن!

خداییش یذره انصاف ندارن نمیگن دختر مردم ناراحت میشه دلش میشکنه،فک نمیکنن که یکی هم با دختر خودشون این رفتار رو بکنه!

آره راس میگی بعضی ها همون بهتر باهاشون وصلت نکنی ولی خب مگه این خونواده تا قبل خواستگاری از خواهر شما نمیدونستن خودشون ی دختر خاله دارن!نمیدونستن خاله حاضر دخترش رو بده به پسرشون!

با اینکار چیو خواستن ثابت کنن؟مثلا که چی؟ واسه پسر خودشون بازارگرمی کنن به قیمت ناراحت کردن ی خونواده دیگه و ناراحت کردن ی دختر دیگه!

چقدر بعضی ها بی وجدانن!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
ای بابا آخه واقعا چرا ؟چرا اینجوری رفتار میکنن! خداییش یذره انصاف ندارن نمیگن دختر مردم ناراحت میشه ...

بله

خواهرم دلش شکست به هر حال ۳۴ سال سن داره

ببخشید ولی بعضیا بی فرهنگیشون‌رو نشون میدن

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sᴏ ɪ ᴅᴇsᴇʀᴠᴇ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛs ᴡɪʟʟ ʜᴀᴘᴘᴇɴ ᴛᴏ ᴍᴇ.

مبارکت باشه عزیزم ایشالا همیشه خوش و خوشبخت باشی    

اینو در جواب پست خانمdeli75 نوشتم،نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم پست ایشون رو ریپلای کنم!   

نه عزيزم من منظورم اين بود كه اينو كه داماد رو نياوردن بي ادبيه.

ببخشید دوست گلم عذر خواهی میکنم من اشتباه متوجه پیامتون شدم!  

بله کاملا درسته حداقل اگه اون جلسه رسمی نبوده و به عنوان پیش مقدمه اومدن وقتی پدرشون تماس میگیرن و بعد میشنون که باید آقا پسر رو هم ببرن یعنی جلسه خواستگاری رو رسمی برگزار کنن و بعد دیگه خبری ازشون نمیشه این روان آدمو بهم میریزه!  

بله خواهرم دلش شکست به هر حال ۳۴ سال سن داره ببخشید ولی بعضیا بی فرهنگیشون‌رو نشون میدن

بی فرهنگی فقط مال یک دقیقه شونه ،اوج جاه طلبی و خودخواهیشون رو نشون میدن! 

رفتار اینجور آدما بشر رو از خیلی چیزا زده میکنه!واقعا باید به حالشون تاسف خورد!کار خیلی بدی کردن!

اشکال نداره عزیز ایشالا یکی قسمتش باشه که صدبرابر بهتر از اون پسر باشه  

اونا هم قطعا جواب کارشون رو میگیرن!

امیدوارم خدا هم برای خودت هم خواهرت بهترین هارو نصیبتون کنه!  

چون دوستتون نیومده خانوادش ناراحت شدن و  دیگه اینکه تو تلفن پدرش گفته پسر را هم بیاریو و اونا ...

اگه نظرشون این بوده باشه که خیلی خودخواهیه!یعنی خونواده دختر حق ندارن راجب پسر نظر بدن؟

عزیزم میشه بگید چه رفتارهایی از پسر دیدید که متوجه شدید دختر رو دوست داره؟

جلب توجه کردن، همش دور و ور این دختر میپلکه شوخی میکنه باهاش خیلی هواشو داره چشم چرون نیست پسر خوبیه ولی خب من چندبار خودم مچش رو گرفتم که داشته دوستم رو نگاه میکرده هواشو داره 

خلاصه از این چیزا  

منم موافقم ک شما بری پادرمیونی کنی ببینی قضیه از چ قراره

نه بابا من کجا روی اینکارو دارم،  

بعدشم دوستم اصلا اجازه نمیده من اینکارو بکنم دزدکی هم برم اینکارو بکنم و بفهمه دیگه باهام حرف نمیزنه  

مردها موجوداته مرموزین هیچ کس از کارشون سر در نیاورده

آره! بیشتر یخورده خل میزنن تا مرموز خودشونم نمیدونن چشونه و میخوان چیکار کنن!

شاید خانواده پسر بدون اطلاع پسرشون اومدن ببینن خودشون میپسندن یا نه

نه بابا فک نکنم  

چون آخرین بار پدره حرف زده،حتما پدر دوستتون یه جوری حرف زده که پدر پسره خوشش نیومده.چون گفته اگه اوم ...

نه اون نگفته اگه اومدیم پسرمون هم میاد پدر دوستم به پدر پسر گفته اومدین پسرتون رو هم بیارین که ما هم پسر شمارو ببینیم!