بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورتون از ب خودتون رسیدن چ کاراییه؟ اگه مراقبت و سلامت باشه خب باید انجام داد اگر نه و واجب نیس سررمایه گذاری منطقی تره چون با اون سرمایه هم بعدا میشه کارایی که بخای رو انجام بدی و سرمایت هم هستش
کامپوزیت که دیگه فکر نکنم اولویت مهمی باشه بخصوص اگه کلا سرمایه ای برا روز مبادا ندارین.. بنظر من اگه پوست و موی سالمی داررین و دندوناتون رو درس کنین قشنگه دیگه...با وضع بازار و بی ارزش شده پولمون و اگر مبلغ قابل قبولی موند طلا بگیرین
کامپوزیت که دیگه فکر نکنم اولویت مهمی باشه بخصوص اگه کلا سرمایه ای برا روز مبادا ندارین.. بنظر من اگ ...
من سه تا سرویس طلا دارم سه تا لنگ النگو سه تا انگشتر یدونه سرویس هام خیلی سنگینه قدیمیه سرمایه هستن بنظرم شوهرم میگه بده ماشین کنم بنظرم کار ناعقلانه هستش خواهرشوهرم اینا میگن زمین بخر اما بنظرم طلا بهتره
من سه تا سرویس طلا دارم سه تا لنگ النگو سه تا انگشتر یدونه سرویس هام خیلی سنگینه قدیمیه سرمایه هستن ...
ماشاءالله بسلامتی عزیزم...ماشین که قطعا اشتباهه انجام دادم که میگم پس این گزینه رو خط بزن...طلا هم که کلا روندش صعودیه اگر خونه ندارین میتونین خونه بگیرین..زمین هم بگیرین باز الان روند افزایش طلا بهتره ملک خوابیده....اگر که وضع مالیتون خوبه و سرمایه هم هست پس ب خودتون برسین