2777
2789
عنوان

ِلاغرممممم

158 بازدید | 27 پست

من چرا چاق نمیشم 

مامانم اینا میگن از بس حرص میخوری

غذا زیااااااد میخورما ولی چاق نمیشم چاقم شدم زود لاغر میشم خیلی زود

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

وزن ثابت نداری؟؟باید یه مدت مثلا ۴ ماه مداوم بخوری تا وزنت ثابت بشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن وقدت چقد؟

۱۵۹قدم

۴۷وزنم

میخوام چاق بشم تموم استخونوام معلومه زشت دیده میشم

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

آخه لاغری هم شد مشکل بابا بربن حالشو ببرین هر چی دوست داشتین با لذت بخورین به خدا من آنقد رژیمم همیشه گشنه ام آب هم میخورم چاق میشم حسرت موندم یه بار دل سیر غذا بخورم بدون استرس

وزن ثابت نداری؟؟باید یه مدت مثلا ۴ ماه مداوم بخوری تا وزنت ثابت بشه

وزنم۴۷ هستش یکم چاق میشم میشم۵۰اینا بد دوسه رو دوباره میشم۴۷_۴۶

منم خیلی لاغرم قبلا بهتر بودم الان خیلی لاغر شدم من درد شمارو دارم نمیدونم چیکار کنم!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

[QUOTE=59055016]۱۵۹قدم ۴۷وزنم میخوام چاق بشم تموم استخونوام معلومه زشت دیده میشم[/QUOTE]

من میخوام لاغر شم 😂

بیا با هم بریم تو چرخ گوشت بعد خودمونو نصف نصف کنیم 😂

من باردار نیستما😅اصلا ازدواجم نکردم😁تو راهیم کنکوره هفت تیر میرم ب دنیا میارمش😍😂
منم لاغرم دیگه خسته شدم از بس خجالت کشیدم از هیکلم

اره شوهرمم میگه فوتت کنم میفتی میگه یه ارزو دارم اونم اینه که یکم تپل شی. بخور چاق شی همیشه هم دست پرمیاد که من بخورم دیگه خسته شدم از بس خوردم و چاق نشدم

وزنم۴۷ هستش یکم چاق میشم میشم۵۰اینا بد دوسه رو دوباره میشم۴۷_۴۶

وای مث منی که ....من یکماه میخوردم ۲ کیلو چاق میشدم  یه هفته نمیخوردم بازم وزنم برمیگشت...تا بلاخره پودر چاقی مصرف کردممم😤😤

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)