2821
2789
عنوان

خواهرشوهر

1067 بازدید | 80 پست

بهم بگید اگه خواهرشوهرت با شوهرتون قهر باشه ولی باشما نه،بعد زنگ بزنه به شوهرتون و بگه منو ببخش وغلط کردم و .... فردا شب بیاشام زنو بچتم بیار.نمیگید چرا ب خودمم زنگ نزده؟میرین شما؟بعد ب شوهرم من دیشب گفتم کاش لااقل یه زنگیم ب من میزد،اما باز ب جای اینکه ب من زنگ بزنه ب مادرشوهرم زنگ زده که مادرشوهرم ب من بگه حتما برم مهمونی رو.نمیدونم چیکار کنم.راهنماییم میکنین؟باشوهرمم درمیون گذاشتم که کاش لااقل یه زنگیم ب من میزد.ماکه قهر نیستیم باهم خب

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

سخت نگیر حالا

مگه خواهر شما میخواد دعوت کنه به شوهرتون زنگ میزنه؟

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی دنبال بهونه ای ببخشید زنگ میزنه بچه هم دعوت میکنه

دنبال بهونه نیستم.باجنگ نخونید تاپیکمو.گفتم باید ب منم میزنگید یانه؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

سخت نگیر شاید باهات راحته. ولی من جای تو بودم مهمونی رو میرفتم بعد تو شوخی و خنده گلایه میکردم که کاش ب منم یه زنگی میزدی ک من معذب نمیشدم برای اومدن

همه زندگیم ❤️دخترم گیسو🫀❤️

سخت نگیر حالامگه خواهر شما میخواد دعوت کنه به شوهرتون زنگ میزنه؟

برم یعنی؟

دنبال بهونه نیستم.باجنگ نخونید تاپیکمو.گفتم باید ب منم میزنگید یانه؟

نه

چرا باید به تک تک اعضا خانواده زنگ بزنه اگه این موضوع براتون مهمه باید به شوهرتون یاد بدید که به طرف بگه با شما هماهنگ کنه یا زنگ بزن خانومم

برم یعنی؟

آره عزیزم اگه فقط به دلیل زنگ زدن به شوهرت میخوای نری به نظر من برو

چه فرقی میکنه حالا خواسته با داداشش آشتی کنه به این بهونه بهش زنگ زده

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

سخت نگیر شاید باهات راحته. ولی من جای تو بودم مهمونی رو میرفتم بعد تو شوخی و خنده گلایه میکردم که کا ...

سخت نمیگیرم نه بابا فقط گفتم ببینم درستش چیه.مادزشوهرم دیشب زنگ زد ب گوشی شوهرم به من گفت حتما بیا حتی زودتر هم بیا ماهم اونجاییم کمک کن.نمیخام زود برم میخام موقع شام برم.اگه مادرشوهرم گفت چرا زود نیومدی چی بگم؟

نه چرا باید به تک تک اعضا خانواده زنگ بزنه اگه این موضوع براتون مهمه باید به شوهرتون یاد بدید که به ...

اخه باشوهرم قهر بود پیش قدم شده.ممنونم

2825
2823
2791
2779
2792