yasamin_joon مدیر عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 3683 عنوان کدوم اسم قشنگتره؟خواهشا لطفا همه نظر بدن | مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 44 پست می خوام قطعی بین این چند اسم یکی رو واسه دخملم انتخاب کنمپس لطفا کمکم کنید تعداد رای : 82 نظرسنجی کدوم اسم قشنگتره فریا 8 9% پرنیا 51 62% بیتا 10 12% آتنا 13 15% خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من 1397/02/23 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasamin_joon مدیر استارتر عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 3683 کلا اسم رو نصف میکنن، صدا میزنن پری، اسم قشنگیه اگر درست صدا کنن پرنیا رو نمی تونن پری صدا کنن اگه مثلا بزارم پریناز پری صداش می کنن خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
آنیل97 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3285 پدر و مادر هر طور بچه رو صدا بزنن بقيه هم همون طور صدا مى كنند مدرسه، دانشگاه، جاهای دیگه غیر از خانواده چی عزیزم، بچه چقدر میتونه باهمه بحث کنه سر اسمش که دوست ندارم اینطوری صدام کنید تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
آنیل97 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3285 پرنیا رو نمی تونن پری صدا کنن اگه مثلا بزارم پریناز پری صداش می کنن عزیزم تصمیمتو گرفتی بزار، انشالله که نامدار باشه تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8143 به نظرتون ربطی داره که پرنیا اسم همسر دوست خدابیامرز شوهرم بوده؟ میگه اگه بزاری پرنیا کل خونواده من ... نه ربطی نداره اگه دوست دارین بزارین برای سلامتی دخترم دعاکنید
yasamin_joon مدیر استارتر عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 3683 عزیزم تصمیمتو گرفتی بزار، انشالله که نامدار باشه ممنون ولی هنوز تصمیمم رو نگرفتم چون شوهرم مخالفهمن خودم بخوام انتخاب کنم پرنیا ولی من فقط تصمیم گیرنده نیستم خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
yasamin_joon مدیر استارتر عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 3683 پرنیان خوش اهنگتر از پرنیاس مطمئنا ن آخر پرنیان رو تلفظ نمی کنن و همون پرنیا صداش می کنن خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
آنیل97 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3285 ممنون ولی هنوز تصمیمم رو نگرفتم چون شوهرم مخالفه من خودم بخوام انتخاب کنم پرنیا ولی من فقط تصمیم گی ... من به شوهرم میگم، فامیلیش از توئه، اسمشو من بزارم، میگه نه، تو چهارتا کاندید کن، من تصمیم میگیرمتازه بعد زایمان تو می خوابی من می رم دنبال شناسنامه، پس همکاری کن شوکه نشی تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
yasamin_joon مدیر استارتر عضویت: 1391/10/18 تعداد پست: 3683 من به شوهرم میگم، فامیلیش از توئه، اسمشو من بزارم، میگه نه، تو چهارتا کاندید کن، من تصمیم میگیرم تا ... 😁😁😁😂😂 خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
بهار_نارنج13 عضویت: 1389/10/11 تعداد پست: 3213 وقتى خودش اسمش رو نشكنه موقع معرفى آخه كى جرات مى كنه نصفه صداش كنه
بهار۹۵ عضویت: 1396/01/15 تعداد پست: 2122 پرنا هم خوبه نبسته ام به کس دل;نبسته کس به من دل; چو تخته پاره بر موج رها رها رها من🌊🌊🌊