2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه آزمون داده و هیچ برگه ای بهت ندادن یعنی قبول شده دیگه...

بچه هایی که قبول نمیشن و وارد مرحله سنجش تخصصی میشن رو به پدر مادرشون یه برگه ای میدن باید تو یه تاریخ دیگه ای برن سنجش تخصصی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کدوم سایت ثبت نام کنم گلم؟بعد چند وقت نوبت میده

تمدید میکنن هی وقتش رو اونطور که من دیدم تا تیر سال دیگه هم وقت داری

میتونی اپلیکیشن شما رو دانلود کنی اونجا احراز هویت کنی و بچتو ثبت نام کنی تو سایت مای مدیو هم میشه وقت گرفت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بلاخره باید نتیجه رو بگیره ببره برای مدرسه

اونکه نباید نتیجه رو بگیره ببره انگار صد سال پیشه بخواد برگه بگیره دستش..

تو سایت وضعیتش هست مدرسه اسم وکدملی رو نگاه میکنه

اگه آزمون داده و هیچ برگه ای بهت ندادن یعنی قبول شده دیگه...بچه هایی که قبول نمیشن و وارد مرحله سنجش ...

بهم گفتن دوهفته بعدجوتب سنجش روازسایت بگیرببرمدرسه براثبت نام ولی میرم توسایت اصلا نیست جوابش میدونم قبول شده