2777
2789
عنوان

درس یا شوهر داری؟

1782 بازدید | 62 پست

سلام خوشگل خانوما

من خیلی نیاز به کمکتون دارم 

امروز تا شنبه آینده مهلت دارم برای کنکور کارشناسی ثبت نام کنم 

ولی خیلی مرددم 

که بچسبم به زندگیم و از زندگی لذت ببرم یا در کنار خونه داری و شوهر داری و ... درسمو با تمام استرساش داشته باشم؟

در ضمن نی نی ندارم ولی تصمیمشو داریم که داشته باشیم 

اگر شما تجربه ای دارید یا خودتون شاغل به تحصیل هستید و ایده ای برای مدیریت همه ی اینا در کنار هم دارید خیلی ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امکان ادامه تحصیل تو شهر خودت داری حتما بخون بین درس و زندگیت تعادل برقرار کن البته بچه دار شدن درکنار تحصیل یکم مشکله بچه ۳سال اول زندگیش خیلی ب حضور مادر نیاز داره 

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

فقط دررررررررس بچسب بهش شوهرچی اخه‌

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

تضادی با هم ندارن. همچین تو جامعه جا افتاده شوهرداری انگار شوهر نوزاده که رسیدگی بیست و چهار ساعته بخواد. زندگی مشترک در کنار زندگی شخصی خوبه. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!