2777
2789

باورم نمیشه نینیسایتیا انقد احمق و ساده هستن یه موضوع به ابن سادگی و مهمی رو با چنتا دروغ باور میکنن

🤬🤬🤬🤬🤬🤬

اولا متوجه بشید که یسری کارا چنتا تاپیک پشت سر هممیزنن و سریالهای میکنن که مثلا واقعی به نظر بیاد

🤐🤐🤐

دوما مهاجرت به ابن آسونی نیس که بتونی سریع اونم انگلیس فرتی اوکی بشه برات

سوما تاپیک قبلیش مال یه ماه پیشه گفته ۶ ماه دیگه پرواز دارم چه قرصایی ببرم با خودم؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی انقد کودن و نادان که انگلیس بری ولی نفهمی که نمیتونی قرص با خودت از مرز رد کنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجام عصر پرواز داره تازه نشسته تاپیک زده تو نینیسایت که بچه ها ما یه کار دیگه هممیتونیم بکنیم ....انگار داره از کرج میره تهران...

لابلای حرفاشم تاکید داره به اینکه یه میلیارد پول خرج کرده یا میگه پولش مهم نیس

🤣🤣🤣�

میتونیم فلان کارم بکنیم

اخی عزیزم 😔😔😔😔😔

کاش واقعا شرایط کشور زودتر نرمال بشه دیگه مریضی داره جامعه رو میگیره تو هم درمان کن خودتو

بچسب به زندگی روزمره و عادیت....با تخیل و رویاهای هیچی درس نمیشه

جلب ت جه یه عده کاربر مجازی هم برات نون آب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیک دیده بودم راجب مهاجرت ولی همچین نبود

پربازید شده برم چک کنم؟

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

حالا چ نیازی ب این همه پلیس بازیه الکی گفته ک گفته کجای وقت و انرژی مارو میگیره

۱۵ صفه ملت نشستن براش کامنت گذاشتن تعجب میکنم سادن

احساساتشون یه پسر بچه ۱۵ ساله به بازی میگیره

دوستانی که از این مدل کاربری ها دفاع میکنن خودشون هم فیکن 😉

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کار به هیچی ندارم ولی کی گفته قرص نمیشه رد کرد😐

من فقط کشور ترکیه رفتم چنبار

ما حتی ژلوفن ساده و بعضی ادویه هارو نذاشتن ببریم جلو چشمون برداشتن ریختن تو یه سبد بزرگ

نمیذارن قرص و بهمعضی نوشیدنیهای مشکوک رو