ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 6067 عنوان شما باشید میرید 116 بازدید | 4 پست پدرم شهر پدری یه کاری داره با مامان بزرگم میره فردا برگرده مامانم نمیتونه بیاد چون خواهرم آزمون تیزهوشان داره الان کلاسش عصر هم آزمون بابام میگه بیا تو هم بریم و منتظرتن و....؟ یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭 1404/11/02 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 27435 برو یه دوری بزن. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دخترتنها۱ عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 604 من بودم نمیرفتم، بمون خونه، ی روز تو جاده بری و برگردی الکی خودتو اسیر نکن. یکی هم هم سنو سال خودت نیست حداقل با اون سرگرم باشی، مادربزرگ هم که حتما اذیتت میکنه تو راه، بیخیال، بمون خونه و ی سرگرمی دیگه برای خودت جور کن.
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 6067 من بودم نمیرفتم، بمون خونه، ی روز تو جاده بری و برگردی الکی خودتو اسیر نکن. یکی هم هم سنو سال خودت ن ... نه دختر عمو دارم عزیزم یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭