2777
2789
عنوان

عروس شهر دیگه

268 بازدید | 29 پست

بچه هاا کسایی ک شهر دیگه عروس رفتن.بیان بگن شرایط الانشون چطوره؟سختشونه یا عادت کردن.دوری از پدر مادر..

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

سخته ولی عادت کردم😞😊

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندایی من از تهران به اصفهان شوهر کرده. خودش با ماها خیلی راحته باهم خوبیم رفت و آمد داریم خدایی تنها نیس هیچوقت همیشه باهمیم ولیییییییییی تو حاملگی و زایمانش خیلیییییی اذیت شد

بعد از ده سال هیچوقت عادت نکردم.دلتنگی خفه ام میکنه 😔😖

با عشقت عروسی کردی یا خواستگار بود

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
زندایی من از تهران به اصفهان شوهر کرده. خودش با ماها خیلی راحته باهم خوبیم رفت و آمد داریم خدایی تنه ...

فامیلای شوهر حمایت نمیکنن؟؟

خیلی سخته...منکه یکسالو خورده ایه عادت نمیدونم کردم یانه...فقط اینومیدونم وقتی میرم دیدنشون باگریه برمیگردم...وقتی میفهمم اونورمهمونیه..جشنه..ومن نیستم...بغض میکنم...

منم سهر دور از خانواده ام به من که خیلی خوش میگذره دوست دارم همیشه همینجا باشم... 

واقعا؟! دلتنگ نمیشی.اخه من خیلی ب مادرم وابستم.فکر اینکه ازش دورشم اذیتم میکنه

پشیمون نستی؟    

اصلا😊

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
نه عشقم بود.چهار سال باهم دوست بودیم.وگرنه دوام نمیاوردم

پس چته خو   چند وقت یبار میبینی خانوادتو

واقعا؟! دلتنگ نمیشی.اخه من خیلی ب مادرم وابستم.فکر اینکه ازش دورشم اذیتم میکنه

من بینهایت وابسته مامانمم اما اینقدر سرم گرمه دلتنگی نمیکنم هر موقع هم خواستم اگه همسرم نتونست بیاد خودم اتوبوس میشینم میرم یه هفته خونه مامانم