2777
2789
عنوان

حس خوب

96 بازدید | 15 پست

واقعا قدیما همه چی ی حس دیگه داشت برف ریختناش بهاراش رمضوناش... زندگیا رفت و آمداش همه چیزش یه حس دیگه داشت نمیدونم ما بچه بودیم و فرق داشت یا همه چی عوض شد و این شدیم...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

:))

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻 انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉 راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠 با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، میخواستید چه کار کنید؟! ما زندهایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید! تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨 برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلاتنگ شد بی پولی شد محبتارفت همه به قول خودشون باکلاس شدن

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

تکنولوژی فضای مجازیاز ما گرفتن اون لذت های ناب رو

آره دقیقا حتی ترکیب گرونی و فضای مجازیو کرونا کاری کرد دیگه افراد سر نمیزنن ب هم

من متولد هفتاد و هفتم اره قدیما یادمه بچه بودم همه چی یه مزه دیگه داشت

دقیقا منم ۸۰ ام اون دهه هشتاد چقدررررر قشنگ بوودد

ولی برا من همین الان هم همه چی حس خوب داره ! به نظرم این حس برمیگرده به طرز دیدگاه خود طرف

نمیدونم ولی هر کار بکنی دیگه اون حس قدیمه نیستش

اره یادش بخیر شیر مثلثی و بستنی زی زی گولو و جمعه ها هم فیتیله ....

اصلا رویایی بود ما تو روستاییم اینقد شلوغ بود همه در خونه هاشون نشسته بودن بعدظهرای تابستون شبا شب نشینی دوستا میومدن خونه ما اصلا حتی تلویزیون فیلماش فرق داشت اون زمان! یه حس عجیبی داشت الان اکثر اون آدما مردن خونه ها متروک بچه ها رفتن دنبال کار

کلا هرچیزی که نوستالژیک باشه حس خوب داره ولی خیلی چیزا هستن که الان بهتر از قدیماست

امکانات و راحتی جسمی خوبه اما از لحاظ روحی روانی و اعصاب نه