2821
2789

سلام

من ۱۳ سال و نیممه ، اولین بار فروردین پریود شدم و تقریبا ده ماه ازش میگذره ، قدم موقع پریودی ۱۶۰؛بو فکر کنم و الان ۱۶۲ هستش و خیلی استرس دارم که نتونم به قدی که دوست دارم برسم ، بنظر شما صفحه رشد تا کی بسته میشه و میتونم به قد ۱۶۷ برسم ؟

شما بعد پریود چقدر رشد کردین و تا چند سالگی رشد کردین؟ مکمل یا دارویی برای قد استفاده کردین و جواب داد؟

من ۱۲ سالگی پریود شدم با قد ۱۶۰ تقریبا

توی ۱۶ سالگی ۱۶۸ شدم

الان صدو هفتادو خورده ایم

خیلی عجیب بود برام ولی زیاد قد کشیدم بعدش

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۱۳ سالم بود۱۶۳ بودم

.الان۱۶۵ ام

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
ژنتیکه من خودم صفحات رشدم خیلی دیر بسته شد اینقدر دیر که مطمئن نیستم بسته شده یا نه

چندی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

البته من نا هنجاری رشدی داشتم

سعی کن بری والیبال دوست من هم قدم بود الان۱۷۰عه

از لحاظ ژنتیکی قد بلندیم من دچار بلوغ زودرس شدم

رشد بعد از پریودی هنوز ادامه داره، ولی سرعتش کمی کم میشه نسبت به قبل از پریود شدن. معمولاً دخترها حدود ۴ تا ۶ سال بعد از اولین پریودی هم رشد قد دارن، اما این بستگی خیلی زیادی به ژنتیک داره (یعنی قد پدر و مادرت)

قدت الان ۱۶۲ هست، واقعا خوبه و کوتاهم نیستی بهترین کار اینه که تغذیه سالم داشته باشی، خوب بخوابی و استرس رو کم کنی. مکملها یا داروهای افزایش قد معمولاً وقتی واقعا مشکل هورمونی وجود داشته باشه تجویز میشن و بدون نسخه مناسب نیستن نکن این کارو

دانشجوی رشته جامعه شناسی👩🏻🎓 عاشق دنیای پر رمز و راز تاریخ و فلسفه. گاهی احساساتی و زودرنج مدیریت این حساب با روناک و زهرا

آخه الان رزمی کارم فکر نکنم بتوانم برم

تو خونه بارفیکس برو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز