2777
2789
واسه من قشنگ شكمم مياد بالا بايين كامل حسش ميكنم  جنسيت ني ني تون چيه؟

نه. واسه من هنوز اونطوری نیس. ولی هفته های بعد باید اون مدلی بشه احتمالا.

کلا یه مقدار تکون خوردنش نسبت به بارداری اولم کمتره.

یه سری ها میگن از روی تکون خوردنش میشه فهمید بعدا چقدر شیطون هستن. نمیدونم درسته یا نه.

نه. واسه من هنوز اونطوری نیس. ولی هفته های بعد باید اون مدلی بشه احتمالا. کلا یه مقدار تکون خوردنش ...

واي پس خدا به داد من برسع!!وزنت چقد از اول تا الان زياد شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظ کنه نی نی های جفتشون رو . ان شاالله به سلامتی بغل بگیردشون.

منم خیلی حس خوبی بهم دست میده وقتی تکون میخوره. 

وقتی پدرش باهام صحبت می کنه بیشتر تکون میخوره. شما دقت کردین تا حالا؟

خدا حفظ کنه نی نی های جفتشون رو . ان شاالله به سلامتی بغل بگیردشون. منم خیلی حس خوبی بهم دست مید ...

باباش باهاش حرف ميزنه اروم ميشه شيطوني نميكنه 

اما خودم دست ميكشم رو شكمم انگاري باهام بازي ميكنه ولي باباش حرف ميزنه باهاش اروم خودشو جمع ميكنه زير دستش

واي پس خدا به داد من برسع!!وزنت چقد از اول تا الان زياد شده؟

این ماه هنوز نرفتم برای چکاب. هفته ی بعدی میرم ولی ماه قبل ۳ کیلو اضافه شده بود کلا. 

قبل بارداری ۶۲ بودم. بخاطر ویار تا ماه سوم ۶۱ شدم. ماه قبل ۶۴.

من شکمم نسبت به بارداری اول زودتر بزرگ شد ولی هنوز خیلی ها با مانتو متوجه نمیشن باردارم.

خوبه شما بارداري دومتون تجربه دارين من بارداري اولمه سنمم كمه شهر غريب بدون مادر و اقوام كسي پيشم نيست

خوبه شما بارداري دومتون تجربه دارين من بارداري اولمه سنمم كمه شهر غريب بدون مادر و اقوام كسي پيشم ني ...

اتفاقا بارداری اول ، چون بیشتر دنبال اطلاعات و آگاهی هستی ، مطالب رو بیشتر پیگیری می کنی و بیشتر مراعات داری. 

مثلا تو بارداری اولم کلا نمک رو حذف کرده بودم. الان با اینکه میدونم ضرر داره ولی خیلی میخورم. همینطور سس مایونر که تو اولی اصلا نمیخوردم ولی تو دومی گاهی میخورم.

همین که بارداری سخت و پر خطری نداری خدا رو شکر. همسرتم هست تنها نیستی. دو تایی از این لحظه هاتون خاطره سازی کنید. من با اینکه از بارداری و بعدش بچگی های دخترم عکس و فیلم دارم همش فکر می کنم خیلی کمه.