2777
2789

سلام عزیزان ممنون میشم اگه کسی میتونه به من ایده بده که با 150 میلیون تومان چکار میشه کرد یعنی چه کاری رو میشه شروع کرد که ضرر نداشته باشه واقعا پیشاپیش ممنون بابت همفکری و کمکتون چون واقعا حیاتیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این که خیلی کلیه هزار تا کار می تونی بکنی تو باید شرایط خودت رو بسنجنی اینکه چکار هایی از دستت بر بیاد استعداد و علاقه به چجور فعالیت هایی داری

حتی محل زندگیت هم مهمه توی شهرستان شاید بشه یه مغازه زد و جنس هم توش ریخت ولی توی تهران شاید پول رهن مغازه هم نباشه صد و پنجاه میلیون 

خلاصه خیلی چیزا دخیله

قرض بده به من بزارم روپول ازين كشور برم بعد دلار بهت پس بدم  

زرنگ هم خودتونيد

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
آخه این که خیلی کلیه هزار تا کار می تونی بکنی تو باید شرایط خودت رو بسنجنی اینکه چکار هایی از دستت ب ...

نه عزیزم تهران هستیم 

برای خودم نمی خوام برای برادرم میخوام دو تا بچه داره و تو کار قبلیش کلی ضرر کرد و حالا هم افسرده شده

استارتر يه فروشكاه هست تهران كفش٣٩تمني 

يه نمايندگي ازش بگيرين خيلي خوبه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
نه عزیزم تهران هستیم  برای خودم نمی خوام برای برادرم میخوام دو تا بچه داره و تو کار قبلیش کلی ...

میتونه یه مغازه بزنه با این پول باید ببینه تو چه حوزه ای دوست داره خودش کار کنه