2777
2789

مک

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من تاپیک شما درمورد پنیک اتک رو دیدم

منم دقیقا علائم شما رو دارم و احساس مردن داذه خیلیییی بده خیته شدم بخدا

خواستم ببینم شما خوب شدید؟ درست شد؟

اگه این امضا رو میخونی و افسردگی، وسواس فکری، حملات پانیک داری، باید بهت بگم که بدون شک خوب میشی. برو تاپیکامو بخون ببین چقدر ناامید بودم و به معنای واقعی کلمه به آخر خط رسیده بودم، هنوز تو زندگی واقعی ده برابر بیشتر از چیزی که تو فضای مجازی مثلا همین نی نی سایت درموردش مینوشتم وضعم خراب بود. اگه من خوب شدم تو هم خوب میشی. دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💕

سلام من تاپیک شما درمورد پنیک اتک رو دیدممنم دقیقا علائم شما رو دارم و احساس مردن داذه خیلیییی بده خ ...

بستگی داره، اگه در حالت عادی آروم باشم به افکار منفی اهمیت ندم تو شرایط استرسزا بهتر میتونم خودمو کنترل کنم ولی نه کامل خوب نشدم

یکی از دوستام هم این مشکل رو داشت از وقتی رفته روانپزشک و دارو مصرف میکنه میبینم خیلی بهتر شده و تغییر کرده