2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم آروم

با جایزه گذاشتن و

محیط سرویس بهداشتی رو جذاب کردن ( عروسک و برچسب دیوار و )و

تشویق کردن و ... 

کتاب خوندن 

و ...دیگه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من 21ماهگی دخترموازپوشک گرفتم یعنی یه ماه تموم طول کشیدبه هیچ عنوان پوشکش نمیکردم مدام میبردم دستشویی شایدتویک ساعت 20بارمیبردم تااینکه یادگرفت .درضمن یکماه خونه بودم جایی نرفتم تاعادت کنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ازاین صندلی مخصوصا بگیرید بزارید دسشویی 

دسشوییو تزئین کنید یکم نیم ساعت یه بار ببریدش سرویس اگه جیش کرد بهش یه جایزه کوچیک بدید

دوتا هم شرت اموزشی بخرید که کثیف کاری کرد خونه کثیف نشه

هرچقدم بدقلقی کرد اصلاااااا بدرفتاری نکنید باهاش چون دقیقا نتیجه عکس میگیرید 

اصولا دوهفته ای یاد میگیرن

فقط اصلا دعواش نکنید چون خیلی اضطراب میگیرن طفل معصوما

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

پسر منم دقیقا دوسال ونیم بود که ازپوشک گرفتم!!!

من چون پسرم به حیوانات علاقه داشت برچسب حیوانات روگرفتم هربارمیرفتیم دستشویی یه برچسب تودستشویی میچسبوندیم پسرمم خوشش میومد باهام همکاری میکرد یه چندبارم که توشلوارش کرد بهش گفتم دیدی جیش کردی همه ی شلوارت خیس شد اگه بیای دستشویی هیچوقت خیس نمیشه!!! تا اینکه دیگه کم کم خودش صدام میکرد!!! الان تقریبا دوماهی میشه گرفتمش !!!! اکثرا هم خودش صدام میکنه!!!

عزیزم پسرا یه خورده دیر تر یاد میگیرن منم پسرم دوسالو پنج ماهشه از اواسط بهمن تا روز اول فروردین از پوشک گرفتمش اما اصلا همکاری نکرد دوباره پوشک کردم حالا چند روز دیگه میخوام دوباره امتحان کنم

ازاین صندلی مخصوصا بگیرید بزارید دسشویی  دسشوییو تزئین کنید یکم نیم ساعت یه بار ببریدش سرویس ا ...

والا یه بار شروع کردم ،تند تند بردمش رو صندلی اش بشینه و ذوق هم داشت ولی خودم خیلی عصبی شدم اون روز بیخیال شدم،همش می ترسیدم خونه نحس شه

شورت آموزشی هم پاش کرده بودم.

همش استرس داشتم که موفق میشم یا نه خیلی بهمم ریخته بود       

والا یه بار شروع کردم ،تند تند بردمش رو صندلی اش بشینه و ذوق هم داشت ولی خودم خیلی عصبی شدم اون روز ...

خونه صددرصد نجس میشه شما به اعصابت مسلط باش

اصلا نگران خونه نباش چون بعداز پایان کار باید همه چیووووووو بشورید

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
پسر منم دقیقا دوسال ونیم بود که ازپوشک گرفتم!!! من چون پسرم به حیوانات علاقه داشت برچسب حیوانات روگ ...

بخونه دستشویی بردن دارم براش،منتها خودم بهم می‌ریزم یکربع یکربع ببرمش،می ریم هم بیرون نمیاد،میخواد بمونه اونجا شیطونه کنه

شما کلافه نمی شدی تندتند ببریش؟  

بخونه دستشویی بردن دارم براش،منتها خودم بهم می‌ریزم یکربع یکربع ببرمش،می ریم هم بیرون نمیاد،میخواد ب ...

مشكل منم همينه دخترم تو دستشويي ميره ديگه بيرون نمياد، ميخواد فقط آب بازي كنه، منم ميخوام ماه ديگه از پوشك بگيرمش ولي نميدونم چكار كنم

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..
بخونه دستشویی بردن دارم براش،منتها خودم بهم می‌ریزم یکربع یکربع ببرمش،می ریم هم بیرون نمیاد،میخواد ب ...

یک ربع که خیلی زوده من نیم ساعته میبردم!!!

پسرمم دوست داشت بمونه منم سخت نمیگرفتم میگفتم باشه بمون ،خودم میومدم بیرون بعد ۵دقیقه صدام میکرد میخواست بیادبیرون!!!!