2777
2789
عنوان

استرس

144 بازدید | 26 پست

سلام دوستان کسی اینجا روانشناس هست ؟ من یه سوال داشتم در موردش البته الان خلاصه میگم شرطی شدن به استرس یا برانگیختگی طبیعی هست ؟ یعنی بدون استرس اصلا عملکرد و بهره وری ندارم این عادیه ؟؟؟ کلا با آرامش و بیخیالی نمیتونم کار کنم باید یه سطح تنشی باشه و وقتی هم که سعی میکنم اروم باشم کلا اجتناب میکنم

استرس تا یه حدی طبیعیه

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا تا چ حدی ؟ هر چی تلاش میکنم با بیخیالی و آرامش کار کنم اصلا نمیشه پیش نمیره انگار

اینکه بخوای مثلا کاری که داری انجام میدی با بهترین نحوه انجام بشه

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

مثال جزئی بزنید

مثلا برای امتحان و درسام اصلا با سطح استرس پایین یا آرامش اصلا مغزم کار نمیکرد یا خیلی سرسری و بد بود ؛ فقط و فقط با استرس شدید اون تمرکز و عملکرد ذهنی خوب رو داشتم

بعد توی تاپیک بی حسی م گفتم اگاهانه ک خودم رو بی حس میکنم اصلا بدتر شدم خیلی تنبل و اجتنابی شدم

کلا اگ آرامش داشته باشم دو حالت داره یا کار رو اجتناب میکنم ازش یا خیلی بی کیفیت و بد انجام میدم

و بیشتر مورد اول برام اتفاق میفته

نمیخوام به خورم برچسب بزنم ولی حس میکنم سیستم عصبی حساسی دارم

خب همه ما برای فرار از تنبلی و کار نکردن و فعال نبودن نیازه به خودمون انگیزه حرکت بدیم. یه جرقه مثلا ...

من اسمش رو این نزاشتم ؛ پنیک میکردم سر این قضایا و استرس های زیادی میکشیدم واصلا قطع نمیشد