2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم نمیفهمم چیشو دوست دارن

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

وای منم بدم میاد ولی تو دانشگاه دخترا دوست دارن حتی انیمه هم میبینن من خیلی تعجب میکنم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

هرکس یه نظری داره هروقت به پای اونا رسیدی بعد وز وز کن داداش

چه ربطی به پای اونا داره آخه فقط دلیل پرطرفدار بودنشون ببینم که عجیبه بعدشم خواننده کره ای هیچ وقت نمیتونه جای خواننده آمریکایی رو بگیره تو سطح جهانی

نظری ندارم

به یه ورم اونا الان بهترین موقعیت رو دارند میلیارد ها پول و کلی خونه و ماشین تو آمریکا و کره دارند کلی فن جهانی تو لس آنجلس کنسرت می زارند فک کردی نظر امثال شما که حتی یکی از چیزایی که اینا بهش رسیدن هم ندارید تاثیری تو زندگیشون داره

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

به یه ورم اونا الان بهترین موقعیت رو دارند میلیارد ها پول و کلی خونه و ماشین تو آمریکا و کره دارند ...

اول شعور داشته باش من نه توهین کردم نه هیچی بعدشم سوالم اینکه چجوری انقد پرطرفدارن با اینکه اهنگاشون بی معنیه سوم اینکه انقد تعصبی نباش

نظری ندارم