2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که خدا برات حفظش کنه بارداریه سالمی داشته باشی  😍

ممنونم!  همچنین شما

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

لحظه ی قشنگیه😍 یهویی خیالت راحت میشه

انشاالله به سلامتی بیاد بغلت

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سلام. خدارو شکر‌صدای قلبشو شنیدم ممنونم از این‌که جویای احوال منو نینیم‌‌شدی عزیزم هفت هفته و ...

وييي عزيزم مبارك

هفت هفته تو سونو بودي؟

٢٢فك كنم اندازه ساكت هست

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
خاله من 7 تا سقط داشت، کاملا بی علت....  هفته 6 بدون سونو و هیچی خودشون سقط میشدن! دقیق سر ساع ...

يعني كسي لك داشته باشه بچه سالم نيس😂😂😂من تمام خاهرام لك داشتن و نينياشون سالم بودن

لدفا نميدونين نياين بگين و استرس بدين بقيه😤

يعني كسي لك داشته باشه بچه سالم نيس😂😂😂من تمام خاهرام لك داشتن و نينياشون سالم بودن لدفا نميدونين ...

فقط لک نه!  هفته 6 تبدیل به خونریزی شدید میشد!  نمیدونید نگید چیه؟ 

هستن کسایی که پریود هم میشن تو بارداری ولی غیر عادیه... خیلی تعدادشون کمه

همون لک هم تا هفته 8 نهایتا نرماله که واسه لانه گزینیه...   من حتی همونم ندیدم! 

يعني كسي لك داشته باشه بچه سالم نيس😂😂😂من تمام خاهرام لك داشتن و نينياشون سالم بودن لدفا نميدونين ...

بعدم طرف فوق تخصص نازایی هس که این حرفو زده! 

میگفت وقتی بدن و رحم کاملا سالمه همچین واکنشی به جنین غیر عادی نشون میده! میگفت بعضیا عذاب وجدان دارن از سقط درحالی که ما رو جنین ها آزمایش انجام دادیم 80درصدشون یه مشکلی داشتن

بعدم طرف فوق تخصص نازایی هس که این حرفو زده!  میگفت وقتی بدن و رحم کاملا سالمه همچین واکنشی به ...

خيلي خب ول كن 😏خانم دكتر

یعنی پریودت عقب نیوفتاده؟ دقیق بگو‌کی‌ پریود  شدی گلم

سلام

۹فروردین پریود شدم دکترم گفت الان تو ۶ هفته ای ولی به حساب زمان لقاحم و نزدیکیم الان تو ۴ هفته ام شنبه ترشح قهوه ای داشتم رفتم سونو شدم گفت آندومترت خوبه میخوره باردار باشی همون روزم تیتر دادم ۲۵۰۰ شده بود ولی دکتر گفت فقزط یه ساک ۵ میلی میبینم تو رحمت گفت احتمالا زوده هنوز

سلام ۹فروردین پریود شدم دکترم گفت الان تو ۶ هفته ای ولی به حساب زمان لقاحم و نزدیکیم الان تو ۴ هفته ...

اره عزیزم خیلی زود رفتی

من یکم فروردین پریود شدم دو هفته بعد از تاخیرم یعنی شش هفته رفتم سونو فقط یه ساک کوچولو دید دکتر

گفت دوازده روز دیگه برو سونو که خدارو صدهزار مرتبه صدای قلبشو شنیدم