2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
دو هفته عقب انداخته بودم رفتم اخر شش هفته بودم رفتم  نمیدونستم بخدا

من شوهرم تا سونو ان تی نمیزاره برم سونو میگه اشعه برا بچه خوب نیست .هرچی میتونین کمتر برین عزیزم امیدتون بخدا سوره انشقاق و بخونین برای اینه که بچه سقط نشه خدا نکرده .انشاا...سالم بیاد بغلت😍😍

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
دوستان من بعداز3روز تاخیربتام 138بودخیلی پایین نبوده بنطرتون هنوزم نرفتم سونو....راستی استارتربرات ص ...

نه خوبه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من بعداز3روز تاخیربتام 138بودخیلی پایین نبوده بنطرتون هنوزم نرفتم سونو....راستی استارتربرات ص ...

نه عزیزم پایین نیست مبارکت باشه 

از دارو خانه فولیک اسید بگیر بخور

اگه درد و‌لمه بینی نداری دکتر نرو 

من اشتباه کردم زود رفتم استرس دارم الان 

وایسا هشت هفته ات تموم بشه

من شوهرم تا سونو ان تی نمیزاره برم سونو میگه اشعه برا بچه خوب نیست .هرچی میتونین کمتر برین عزیزم امی ...

شوهر منم با سونو مخالفه ولی برای قلب دیگه مجبوریم بریم دیگه

والا چله ی سوره یس برداشتم از وقتی فهمیدم باردارم 

کای سوره ی حجرات میخونم فوت میکنم شکمم 

ایشالا همه ی خانومای باردار صحیح و سالم بچشونو بعل بگیرن

استارتر چی شد؟؟

منم درگیر همینم 

خیلی هم استرس دارم 

تازه منک که دکتر سونو کرد گفت ساکت هم خیلی کوچیکه ۵ میل بود گفت نمیتونم قضاوتی کنم احتمالا لقاح دیر انجام شده 

من به حساب تاریخ نزدیکیم که احتمتل میدم لقاح همون موقع باشه الان تو ۳ هفته ام دیروز سونو انجام دادم

خاله من 7 تا سقط داشت، کاملا بی علت.... 

هفته 6 بدون سونو و هیچی خودشون سقط میشدن! دقیق سر ساعت... دوهفته بعد موعدش

دکترش میگفت بدنش سالمه که تشخیص میده جنین سالم نیست و قلب داره! 

(بعد که جنین رو می‌برد به دکتر نشون میداد میگفت قلبش تشکیل نشده) 

البته خاله من هم خودش تنبلی داشت هم بعد مشخص شد شوهرش ضعیفه، دکتره میگفت نطفه ضعیف بسته میشه ویتامین داد بهشون. 

آخریه فقط بیبی چک گذاشت و نا امید منتظر موند تا دوهفته رد شد...  برعکس قبلی ها نه لک ن خونریزی نه درد و علائم! 

دوهفته بعدم صبر کرد بعد رفت سونو گفتن قلب داره   

من فکر میکنم اگه لک نبینی و خونریزی نداشته باشی سالمه نی نی!  منم الان به همین امیدم

دوهفته دیگه میرم سونو

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘