2777
2789

اینا پریود و حاملم میشن مگ نمیدونستی؟ بچم شیرمیدن

تازه عفونت میگیرن و راهکاراشپزیم میخان

با مادرشوهر و خانواده شوهرم دعوا دارن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک حرفی ندارم وقتی خوده مدیرای سایت شل گرفتن ما چی بگیم

این همه سال مخالفت کردیم تهش هیچی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

ای کاش دنبال کار و زندگی و تحصیل بودن ای کاش متوجه میشدن عمروجوونیشون داره هدر میره و میتونن کارهای مفیدتر و بهتری انجام بدن

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید

من ک حرفی ندارم وقتی خوده مدیرای سایت شل گرفتن ما چی بگیم این همه سال مخالفت کردیم تهش هیچی

نمیشه تشخیص داد مردارو از زنا

ینی جوری عشوه میان نمیفهمی مرده طرف

نمیشه تشخیص داد مردارو از زناینی جوری عشوه میان نمیفهمی مرده طرف

عزیزم موقع ثبت نام جنسیت مرد ام گذاشتن ینی اصولا مدیر اینجا مخالف نیس

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز