2777
2789
عنوان

زیاد بودن روزی یا گنجشک روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4151 بازدید | 33 پست
نه خسیسی اصلا. مثلا بعضیا هستن همه کارا واسشون جور میشه.هرکار میکنن نتیجش خیلی خوبه. اما ما دریا میر ...

بعد تلقین هم خیلی موثره.بزرگان میگن تلقین بود رو نبود میکنه.یعنی تا این حد .سعی کنین یه خورده باورتونو عوض کنین. مدام بگین ما کم روزی هستیم قطعا تاثیر داره.حتی خداوند میفرماید من در گمان شما انسانها هستم یعنی باید فکرای خوب در مورد خداوند کرد و ظن خوب داشت

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
بعد تلقین هم خیلی موثره.بزرگان میگن تلقین بود رو نبود میکنه.یعنی تا این حد .سعی کنین یه خورده باورتو ...

خیلی حرفات قشنگ بود.مرسی عزیزم😘

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ما هم اعتقاد داریم گنجشک روزی هستیم ولی هستن تو فامیلمون دست به خاک میگیرن طلا میشه همه اعضای یه خانواده همشون همینجورین

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

عزیزم من توراهم اسکرین گرفتم بزارم ولی عکس نمیاد به محض اینکه رسیدم میفرستم 

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
عزیزم من توراهم اسکرین گرفتم بزارم ولی عکس نمیاد به محض اینکه رسیدم میفرستم 

قربونت.مرسی عزیزم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نماز وتیره عالیه 

تو مفاتیح هست عزیزم؟؟

تو مفاتیح هست عزیزم؟؟

بزن تو نت واست میاد 

فک کنم بعد نماز اعشا دورکعت نماز نشسته میخونی بعد حمد سوره واقعه 

رکعت دوم حمد و قل هواالله خییییییلی مجربه واسه روزی 

نماز صبحتم فراموش نشه

بزن تو نت واست میاد  فک کنم بعد نماز اعشا دورکعت نماز نشسته میخونی بعد حمد سوره واقعه  ر ...

مرسی عزیزم. خیلی لطف کزدی😘😘

فدات گلم راستی ختم نادعلی بردار اونم عالیه دعای صنمی قریشم خوبه تو نت هس

عزیزم ختم یعنی اینکه هروز یکی اضافهذمیشه. تا چهل روز؟؟؟ یعنی روز اول یکی فردا دو تا.... همینجوری تا آخر؟؟