2821
2789

ازش بپرس چی دوست داره براش بپزی

میخوای براش حلیم ببر که مقویه

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من حتی منو دعوت نکرده خونه اش تا حالا بعد ببین مردم چه جاری دارن

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

ببین چی دوست داره چی هوس کرده

من الان خودم از اکثر غذاها بدم اومده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من مامانم برای زنداییم که باردار بود خورشت اینا درست میکرد که سخته تو دوران حاملگی درست کردنشون

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

از خودش بپرس.

ممکنه غذایی بپزی که ازش متنفر باشه.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز