2777
2789
عنوان

اسباب کشی😥😣روحیه بهم بدید

435 بازدید | 29 پست

سلام روز همگی بخیر ایشالله

ما خونه ای ک بنام خودمون بود ک طبقه بالای خونه پدرشوهرم بود رو دادیم رهن ک مستقل بشیم چون واقعا نمیتونستم هرروز پدرشوهر تعصبیمو ببینم.

حالا اپارتمان رهن کردیم از بس ارامش نداره و طبقه بالاییمون اذیت میکنه ب بنگاه گفتیم خونمونو داد رهن یک خرداد باید بلند بشیم ولی خونه خوب تا الان ک گیرمون نیومده.اول که التماس دعا دوم اینکه بنظرتون اه و ناله پدرومادر شوهر دنبالمونه ک اینجوری شدیم؟من عروس بدی نبودما هیچوقت تو روشون نایستادم الانم میرم سر میزنم میمونم دائما.مادرشوهرم اونروز همش میگفت از وقتی رفتی اب خوش از گلوم پایین نرفته برگردید.ولی ما مستقلیمونو دوست داریم.قبول دارید ادم هر کارم ک کنه وقتی پیش بزرگترها باشه زیر نگین اونهاست و همه فکر میکنن وااااای چه حمایتی میشن...خسته شدم عصبیم.

بعدم بهم بگیو چجوری شروع کنم وسایلو جمع کنم ک زودتر تموم بشه.جالب اینجاست منو شوهرم هیچوقت تو عمرمون مستاجر نبودیم که بلد و زبل باشیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی رو که کارتن میکنی با خودکار محتویات کارتن رو روش بنویس، حتی خرده ریزارو

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

نه عزیز آه چرا وقتی میگن برگردین و اون حرفا یعنی خیلی خوب بودی که بعد از رفتن شما آب خوش از گلوشون پایین نرفته

واسه اثاث کسی ام تجربه زیادی ندادم ولی اینو میدونم آدم مستاجر نباید وسیله زیاد بخره که خودش راحت باشه.اگه چیزی اضافه داری رد کن 

خدا رو شکر که مستقل شدید... هیچ چیز بدتر از وابستگی و نزدیک پدرمادرها خونه داشتن نیست... نه عزیزم این چه حرفیه که آه کسی رو بگیره اصلا فکرشم نکن... اسباب کشی هم کم کم یاد میگیرید به تدریج وسایل رو تو کارتن ها جمع کن مخصوصا وسایل کابیت ها که خیلی وقت میگیره

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

منم يك خرداد اسباب كشي دارم

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
به من فک کن که برج ۶ باید از زنجان بار کنم برم مشهد خود به خود روحیه ات برمیگرده  😂😪😪

بیا اومدی یک پیام بده برات ۳سوته میچینم ...توفامیل هرکی اثاس کشی داره به من زنگ میزنه میگن فرزی خوب سریع جمع میکنم سریع هم میچینم ...خونه خودمو تو۸ساعت کلشو جمع میکنم 

بچه محل امام رضام😎.....تیکر تولدمه😍😍

برا خونه تکونی اول وسایل تزیینی و شکستنی وقاب اینا ک نیازی نداری بهشون رو روزنامه پیچ مرتب بچین تو کارتن،روشونم بنویس شکستنی و همینجوری روی همه ی جعبه هایی ک جمع میکنی بنویس مثلا وسایل اشپزخونه و پذیرایی و اتاق خواب تا موقع چیدن راحتتر باشی،بعد همینجوری ک ب اسباب کشی نزدیکتر میشین وسایلی ک کمتر احتیاج دارین و جمع کن و بپیچشون تا روزای اخر فقط لوازم ضروری پهن باشه و کارت راحتتر بشه،تفریحانه جمع کن همه رو میشه دوروزه جمع کرد اما خسته کنندس ،یواش یواش دور و برتو خلوت کن

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          

چرا آه وناله پشتتون باشه کار بدی نکردین که مستقل شدین اتفاقا بهترین کارو کردی از سوپریا به شوهرت بگو کارتن بگیره بیاره از آشپزخونه شروع کن ظرفاتو بچین تو کارتن درشم با چسب محکم کن روشم بنویس چیه،چن تام کاور لحاف تشت بگیر که لحافاو لباسا و خرت و پرتای اتاق خوابو بزاری اثاث کشی سخته ولی تموم میشه دیگه