2777
2789
عنوان

مولودی

43 بازدید | 5 پست

عصری مولودی داره مامانم بعد کلی مهمون غریبه میادیکم برا پذیرایی استزس دارم.مهمون میاد کلن استرس میگیرم.

موضوع دوم اینکه حاجتتانو بگید اگ دوست دازید از صاحب مجلس بخام براورده کنه براتون😍😍😍😍

اصلا استرس نگیر منم مامانم هر ساله تولد حضرت علی اکبر مولودی میگیره .. قبول باشه برای سلامتی پدر و مادر و اهل خانواده ام دعا کن لطفا 💗❄️

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نشد که بگم و دیر این تاپیکو دیدم
میشه برای حال روحیم دعا کنی؟ راستش من کنکوریم و ارزوی پدر مادرم اینه پزشکی قبول شم ولی من اهمالکاری کردم و الان همه زندگیم تاریک شده صب تا شب عذاب وجدان دارم و دستو پاهام از شدت استرس و تپش قلب یخ میزنه و روم نمیشه تو چشای پدر و مادرم نگاه کنم میشه دعا کنی خدا برام معجزه کنه:)؟ یا حداقل با یه رتبه ابرومندی پشت کنکور بمونم بیشتر از این دل پدر و مادرمو نشکنم..
دلم میخواد بمیرم دیگه نای نفس کشیدن ندارم:)

بای بای نی نی سایت " 4 بهمن ۴۰۴ 🎀"