2777
2789

دوستم زگیل تناسلی فقط و فقط از راه تماس نواحی تناسلی منتقل میشه و یا اگر کسی دستش رو به ناحیه تناسلی بزنه و بلافاصله به ناحیه تناسلی دیگری دست بزنه. در استخر منتقل نمیشه. میتونه در حین زایمان طبیعی از مادر ناقل هم منتقل بشه. برای همین اول باید دید که آیا واقعا زگیل تناسلی هست یا نه. حتما ببر پیش دکتر زنان که کارش خوب باشه. در ضمن زگیل تناسلی تستی نداره و فقط با دیدن توسط دکتر تایید میشه. یه راه هم زدن خیلی کم سرکه سیب به زگیل هست اگر رنگش سفید شد تقریبا مطمئن میشی که زگیل تناسلی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه  از استخر باشه؟شما تجربه ای دارین؟

والا اون دفعه ي خانم تاپيك زده بود

ك زگيل دارم و دكتر گفته ممكنه از استخر باشه

تو نت سرچ كنيد ك مطمئن بشيد

من رو حساب حرف اون خانم گفتم

مرسی عزیزم

یه صفحه توسابت ازمایشگاه نیلوهست اونابی که سوال پرسیرن اون پایین درموردزگیل تناسلی ازرفرنس خارجی تحقیقات جریده نه مثل دکترای مابراعهدبوق 

که این وبروس تواب استخرهم زنده میمونه برخلاف تصورعموم که فک میکنن فقط ازراه جنسیه 

حتماحتمابخونش یکم برگردلابلای سرفصلای مربوط به زگیل این چیزاته اون صفحه هستش 

ببرسریع کرایوکن واسش که زیادنشه 

وخدایی که بشدت کافیست

اگه زگیل تناسلی باشه برو داروخانه و بگو واست محلول پدوفیلین 5 درصد بسازن.این محلول سوزاننده هست و برطرف کننده زگیل و باید با احتیاط مصرقگف بشه .نوک خلال دندون رو اغشته میکنی و به سطح زگیل میزنی.چند بار .و زگیل کم کم خشک میشه و از بین میره.

سلام عزیزم این تاپیکتون میدونم مال قبله دخترتون راچطوردرمان کردیدمن یه ضایعه اطراف واژن دخترم دیدم مثل زگیل دارم دق میکنم ۶سالست لطفاراهنماییم کنید

دلم خیلی گرفته