بچه ها اشنامون پسرش بیچاره یساله داره مهریه زن سابقشو میده الان باگرون شدن سکه اوضاعشون خیلی بدشده نمیدونه باید چیکارکنه واقعا ظلمه هر۲ماه یه سکه دومیلیون وخورده ای بده.چیکارباید کرد؟اگه نده باید بره زندان اگه بخواد بده هم نداره.کسی هس کمک کنه وکیلی هس اینجا راه کار بده .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عجب!!اینکه می گفتن مهریه رو کی داده کی گرفته.مثل اینکه بعضیا خوب میتونن بگیرن.خواهر شوهر من شوهرش بهش خیانت کرد ،هزار تا عیب دیگه هم داشت نتونست یک قرون ازش مهریه بگیره تازه کلی هم خرج وکیل و دادگاه کرد