2777
2789
عنوان

جنسیت.

188 بازدید | 9 پست

سلام دوستان...من امرروز رفتم سونو گرافی ان تی.گفت۱۲هفته و۳روزی.جفت قدامی وگرید صفر وپایین.وnt1.9m.وfhr150.

جنیستشم گفت احتمالا دختره کوچیکه ننوشت ولی گفت شبیه دختره.احتمالش هست اشتباه باشه؟؟

مبارکه عزیزم آره جای خطا هست انشالله سالم  دنیا بیاد برا نی نی منم دعا کن سالم باشه

انشاا...که سلامت باشه...به منم درصد نگفت...ولی گفت احتمالا شبیه دختره.تو برگه هم ننوشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست داشتی پسر باشه گلم؟!رژیم خاصی هم گرفته بودی؟!انشاالله همونی هس که دلت میخواد

اره من دوست داشتم بچه اولم پسر باشه...عاشق پسرم.ولی همسرم نه دختر دوست داشت حتی شرط بندیم کردیم  .ولی خب فعلا۵۰به۵۰

منم هفته 11 رفتم ان تی گفت احتمالا دختره ولی چیزی ننوشت. هفته چهارده رفتم گفت احتمال زیاد پسره تو برگه هم نوشت. ولی اینطور که فهمبدم امکان اشتباه زیاده.باید صبر کنیم تا هفته 16 یا 17

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7
منم هفته 11 رفتم ان تی گفت احتمالا دختره ولی چیزی ننوشت. هفته چهارده رفتم گفت احتمال زیاد پسره تو بر ...

برا منم گفت احتمالا شبیه دختره.چون نی نیم از دیشب رفته بود تو پهلوی چپم...چیزیم ننوشت.