2777
2789
عنوان

راسته سزارین ممنوع شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 89 پست
وای منم میخوام برم بیمارستان بهمن. ببینم شما که اونجا زایمان کردی.رسیدگیشون خوبه؟ دکترت کی بود؟ هزین ...

عزیزه دل دختر خالم سزارین شد اونجا من هنوز نی نیم تو شکممه خدایی هم تمیز بود هم رسیدگیشون عاااااااالی بود من که خوشم اومد

به سلامت بری ایشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین واقعا عوارضش زیاده. حالا پیر بشید میفهمید من که خیری ندیدم ازش.

مامان من پیر شده اما هیییییییییییچ عوارضی نداره . کلا ب خیلی چیزا بستگی داره خب 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
وای منم میخوام برم بیمارستان بهمن. ببینم شما که اونجا زایمان کردی.رسیدگیشون خوبه؟ دکترت کی بود؟ هزین ...

دخترعمه من دوسال پیش بهمن سزارین شده میگه اصلابه مریض نمیرسن انگارنه انگارخصوصیه۵ت هم پول گرفتن ازش

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
دخترعمه من دوسال پیش بهمن سزارین شده میگه اصلابه مریض نمیرسن انگارنه انگارخصوصیه۵ت هم پول گرفتن ازش

بیمارستان با بیمارستان هم فرق داره هرچند قابل پیشبینی نیستن هیشکدوم

عزیزه دل دختر خالم سزارین شد اونجا من هنوز نی نیم تو شکممه خدایی هم تمیز بود هم رسیدگیشون عاااااااال ...

ممنونم. ایشالله شما هم به سلامت فارغ بشی.

نمیدونی دختر خالت اختیاری بود یا نه؟

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
وای خدانکنه من اولی روسزارین کردم یعنی منم بایدطبیعی زایمان کنم😔

نه به اونایی که یه بارسزارین کردن گیرنمیدت

ممنونم. ایشالله شما هم به سلامت فارغ بشی. نمیدونی دختر خالت اختیاری بود یا نه؟

اونا شهرستان هستن ولی دکترش تهران بود ومیدونم اختیاری سزارین شد

راستش من اصلا درمورد شهرهای دیگه اطلاعات ندارم فقط میدونم توتهران رو هوا میزننت که بری سزارین بشی

خوش به حالتون اينجا كه از درد جون هم بدي بازم ميگن زور بزن، خيلي ها رو مجبور كردن درد طبيعي رو بكشن بعد كه ديدن واقعا نميشه بردنشون اتاق عمل، تازه تو بيمارستانهاي خصوصي دولتي كه ديگه واويلاست

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

ععععععععع

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
بیمارستان با بیمارستان هم فرق داره هرچند قابل پیشبینی نیستن هیشکدوم

خوب من دارم بیمارستان بهمن رومیگم که استاترگفت میخوادبره