2777
2789
عنوان

کمممککک

178 بازدید | 33 پست

سلام مامانای. گل خوبین خسته نباشید 

دوستان یه غذای بدون گوشت قرمز و سفید میشه بگین خسته شدم از بس مرغ و گوشت خوردم 😩😩😩

غذاس خیلی ساده هم نباشه لطفا

البته اگه غذایی بدون گوشت و مرغم هست😂😂😂

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

کوکو سیب زمینی

عدسی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی

ماکارونی با سویا 

نرگسی سیب زمینی یا اسفناج البته اگر اسفناج پیدا کنی

عدسی یا لوبیا

عدس پلو یا استانبولی

من لازانیامودیشب فقط با قارچ درست کردم خیلی هم خوش ممس شده بود

حلیم بادمجون

کشک بادمجون

میرزا قاسمی

باقلا قاتوق

سوپ بدون گوشت و مرغ 

انواع آش 

دمی باقلا 

بازم بگم یا قانع شدی   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
کوکو سبزی.دوپیازه.کوکوسیبی.اسفناج.بادمجون

کوکو سبزی سبزی هاشو ندارم 😂😂😂😂

با سبزی خورشتی میشه درست کرد! ؟ 

بادمجون و کدو فلفل سبز هویج لوبیا سبز رو ریز خورد کن و تفت بده و بپز بعد بهش سس مایونز و ماست چکیده بزن با نمک و فلفل و پیاز داغ هم برای تزئینش

اسم این غذا قفقازیه

مال استان فارس و بسیااار خوشمزس

من از دوستم یاد گرفتم

کوکو سبزی کوکو سیب زمینی ماکارونی با سویا  نرگسی سیب زمینی یا اسفناج البته اگر اسفناج پیدا ک ...

خخخخخ جووووون باریکلا چه خانوممم کدبانوییی 😍

شوهرم به شدت بدغذاس نمیدونم چی درست کنم اخه همش شده غذاهای گوشتی 😥😥

خخخخخ جووووون باریکلا چه خانوممم کدبانوییی 😍 شوهرم به شدت بدغذاس نمیدونم چی درست کنم اخه همش شده غ ...

من در هفته نهایتا دو بار غذای گوشتی بپزم اکثرا غذاهامون بدون گوشته طبعمون این مدلیه عجقم  

باز چیزی خواستی در خدمتم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود