2777
2789

سلام امروز دخترم ۳۰ روزش میشه چند روزه شبا تا ۴ صبح بیداره و دقیقا همون ساعت میخوابه به جاش روزا میخوابه چیکار کنم اگه نزارم روز زیاد بخوابه شب خوابش درس میشه یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی بچه ها شب و روزشون برعکسه 

به مرور زمان درست میشه

نذاری بخوابه خیلی اذیت میشه

دختر من تا ۶-۵ ماهگی همینجوری بود. بعد دیگه قدرت یادگیری پیدا میکنه میتونی بهش یاد بدی فرق شب و روز رو.

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

خواب نوزاد بعد چله درست میشه

من از دوماهگی عادتش داده بودم ۹ بخوابه ۸ صبحم پا میشد البته بینش خیلی پا میشد شبر بخوره

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

دل درد داره... کاریش نداشته باش اون هنوز تفاوت روز و شبو نمی دونه هر وقت دلش خواست بذار بخوابه... ولی شبها حتما چراغ اتاق رو خاموش کن... حتی اگه بیداره بذار تو تاریکی باشه... اینطورب کم کم با شب و روز کنار نیاد

و اینمه روز ها هم حتما تو جای روشن بذارش و مثلا چون خوابه نذارش نتو یه اتاق تاریک... 

منم بچه ام اینجور بود تا ۳ماهگی کم کم خوابش خوب میشه نگران نباش بچه ها هر بار ی فیلم سر پدر و مادر در میارن الان فسقلی من ۵ماهشه تا دو بیداره ۲میخوابه تا ۱۱ظهر

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

خودش درست میشه عزیزم یکم تحمل کن

شبا زودتر چراغا رو خاموش کن که به تاریکی شب عادت کنه و بخوابه... خوابش ادامه دار بشه

پسر من خوابش خیلی سبکه صد دفعه بیدار میشه ولی وقتی می بینه تاریکه میخوابه اگه چراغ روشن باشه بیدار میشه و بیدار می مونه