2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا بخدا توکل کن حالا شاید دعواشون شده سر اینک کدوم یکی بیادخوابت ک البته لاغرتره و کوچولوتره زرنگ ازآب دراومده اومده خواب مامانیش😅😅😅حالا بسلامتی هردوتاشونو بغل میگیری و میای عکساشو میذاری همین سایت خودمون😉

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
کاش صدقه دادن فراموشت نشه ذهنتم درگیرش نکن انشاءالله به سلامتی بغلشون کنی دعا کن خدا به منم دوقلو ...

ایشالا هم من دوقلوهام سالم باشن هم خدا به تو بده

............... **این نیز بگذرد** .................
بیخیال بابا بخدا توکل کن حالا شاید دعواشون شده سر اینک کدوم یکی بیادخوابت ک البته لاغرتره و کوچولوتر ...

عاشق تحلیلتم🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خوب بود😂😂

............... **این نیز بگذرد** .................
عاشق تحلیلتم🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوب بود😂😂

آخ من خواهرشوهرام‌دوقلوان بعد لاغرتره وریزتره خیلی زرنگه توهمه‌چی بعدمادرشوهرم میگه ازوختی حالمه هم بودم توشکمم یکیش خیلی زرنگ بود یکیش خیلی کند  حالا وختی هم بدنیااومده بودن توبیمارستان دکترش بش گفته بوده همون زرنگه وریزتره رو بده ببرم خودم بزرگش کنم خودشم باپول وزمین وماشین معامله میکرده آخ بچش نمیشده بعد مادرشوهرم قبول نمیکنه آخ چون بارداریش ناخواسته بوده وقبلش دوتا بچه هم داشته دکتره فک میکنه ک قبول میکنه ک این پیشنهادو بش میده حالا این قل ریزتره ک دکتر میخاستتش تاتقی بتوقی نیخوره بمادرشوهرم میگه چرا من ندادین برم بچه دکتره بشم لااقل الآن ازدستتون راحت‌میشدمو الآن اونور آب بودم

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘