2789
عنوان

رابطه دوره عقد

1005 بازدید | 21 پست

دوستان من چندتا تاپیک خوندم... خیلی حس بد و ترس گرفتم.

شوهرم بیست و هشت سالشه

هشت ماهی هست عقد کردیم

تا یک ماه اول که اصلا هیییییچ کاری نکردیم.. فقط بوس عمیق و فلان ... البته اینم بگم که من فقط یه هفته اولو پیشش بودم و بعدش مجبور شدم واسه امتحانا برم دانشگاه

شوهرم از اوناست که همهچیز رو تجربه کرده (خیلی بخاطر این موضوع حس بدی دارم و بهش که فکر میکنم واقعا حالم بد میشه.. اما دقیقا توی همون یه هفته اول عقد خودش بهم گفت... تا صبح گریه کردم فقط 😭)

توی این مدت اصلا میل جنسی بالایی توی شوهرم ندیدم... یعنی فقط ای یه بار رفع نیاز میکنیم... نهایتش بشه هفته ای دوبار...

مثلا بهم میگه شب جمعه من نمیام خونتون خجالت میکشم تو بیا... یا مثلا میگه شبایی که من خونتونم هیییچ کاری نکنیم... روم نمیشه //:

مامانم میگه حس میکنم شوهرت دوست نداره 😭

ممکنه دوستم نداشته باشه یا بهم میلی نداشته باشه؟

یا کلا میلش کمه؟

شاید هم توی دوره نامزدی در ابن حد طبیعیه.

البته اینم بگم که همهش میگه بیا رابطه کامل داشته باشیم من اینجوری سختمه و این مدلی دوست ندارم و فلان ولی خودم چون ازدواجمون سنتی بوده دلم میخواد تا به شناخت کامل نرسیدیم اون کارو نکنم....

البته اینم بگم که خودم طبعم خیلی گرمه و اذیتم اینجوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون روابط قبلی خیلی مهمن

تو خودت با کسی نبودی؟

اگه نبودی

و اگه من جای تو بودم

خیلی به جدایی فکر می کردم

چون کبوتر با کبوتر باز با باز

جدید نیستم کاربریم تعلیق قرمزه تا ۲۲ دی طاقت نیاوردم کاربری ساختم

خودشو کنترل میکنه

جی فکر میکنی بخاطراینه؟

دیشب کلی فکری شدم میگم نکنه به من میل نداره یا یه وقت خودشو یه جور دیگهای راضی نگه میداره... یا فیلم و اینطور چیزا... ولی آخه فکر نکنم اهل این چیزا باشه

اون روابط قبلی خیلی مهمن تو خودت با کسی نبودی؟اگه نبودی و اگه من جای تو بودم خیلی به جدایی فکر می کر ...

نه اینجوری و در این حد اصلاااااا با کسی نبودم.

آره منم وقتی یادش میفتم خیلی اذیت میشم...

اما خب هشت ماه گذشته... الان یهو بیام بگم چون قبلا رابطه داشته میخوام ازش جدا بشم؟

میلش کمه دیگه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

به نظر چون قبلا رابطه داشته الان دیگه آتیش تند نیست و رفتارش نسبت به پسری که اصلا رابطه نداشته سردتره

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
به نظر چون قبلا رابطه داشته الان دیگه آتیش تند نیست و رفتارش نسبت به پسری که اصلا رابطه نداشته سردتر ...

احتمالا... ولی آخه الان حداقل یک سال و نیمه که با کسی رابطه نداشته.... بازم یعنی نباید میل و اشتیاق داشته باشه؟ شاید هم من واسش جذاب نیستم اونقدری