2821
2789

بچه ها بهم بگین چیکار کنم حال این شوهرم جا بیاد با کارایی که این چن وقت کرده باید ی کاری کنم خیلی داره بهم فشار میاد نمیتونم تحمل کنم من میدونم داره خیانت میکنه امشب قراره بیاد خونه میخام ی کاری کنم حرصش دراد یا بفهمه کیو از دست میده خیلی فوری کمکم کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با ماهیتابه بزن تو ب همون قسمت زیرشکمش

اون قسمت از کار بیوفته دیگ نمیتونه خیانت کنه راحت میشی قشنگ

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

چرا ترکش نمیکنی مگه نمیگی خیانت میکنه اصلا از کجا میفهمی خیانت میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودتو خوشگل کن بهش بی محلی کن از خودت عکس بگیر و فرداهم بگو میخام برم بیرونو اینا شامم درست نکنن بگ ...

شام که اصلا حال و حوصله نداشتم بپزم خودمو هیچی نخوردم الان خودمو خوشگل میکنم ممنونم ازت❤️

اگه میتونی همین الان برو بیرون بعد مثلا ساعت ده و نیم میاد خونه تو ساعت یازده بیا بعد از عمد بپیچون گفت کجا بودی اینا اول فکر کن بعد بگو پیش دوستام

یا اینکه از وقتی اومد بشین الکی با تلفن حرف بزن و بخند حرصش در بیاد شایدم نیاد

طلاق بگیر

سلام.به نظر من اینکه خودتو یه جوری نشون بدی که با یکی هستی روش خوبی نیست.اینجوری تو هم یه آدم خیانت کار به نظر میایی و شاید بعدها به خودت یا بقیه بگه تو هم آدم درستی نبودی.الکی برا خودت مسئله درست نکن.

ببین ریشه این خیانت از کجا میاد.

علت رو پیدا کن و با فکر کردن و مشورت از مشاور خانواده بهترین راه حل رو برا حل مشکلت پیدا کن تا زندگیت رو حفظ کنی عزیزم.

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

اینک فک کنه توام با کسی هسی ولی نتونه ب روت بیاره خیلی بنظرم میسوزن

اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟

واقعا درک نمیکنم اونایی که پیشنهاد میدن توئم کاری کن بهت شک کنه چی تو مغزشونه؟ فک کنم 13 سالشون بیشتر نیست

این بدترین پیشنهاده

من داستانتونو نمیدونم ولی مستقیم بهش بگو میدونم بهم خیانت میکنی اگرم مدرکی داری بهتر ، رو کن

صد در صد مرحله اول باهات دعوا میکنه که چرا گوشیمو چک کردی ولی تو کوتاه نیا

اگه خانوادهاش درست حسابین و مشکلی نداری بهشون بگو پسرتون داره خیانت میکنه برید جمعش کنید

دعوارو تو خانواده خودت نبر ، آتیشو بنداز تو خونه خودشون

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز