2777
2789

سلام ممکنه سونو تاریخ زایمانو اشتباه کرده باشه؟؟؟؟؟اخه من 36 هفته دهانه رحمم بازشد یه انگشت از اون.موقع تاالان بالای ده بار رفتم دکترهربارمیگه زوده برو چندروز دیگه بیا سه شنبه رفتم پیشش گفتش. پیاده رویی و نزدیکی کن 4روز دیگه بیا یعنی روز شنبه منم رفتم.میگه برو 3روز دیگه بیا دهانه رحمت بازنشده وقتی تواون.4روز بازنشده تواین.سه روز میخوادبازبشه تاریخ زایمانم طبق سونک27 اردیبهشته ولی خب نمیدونم ب نظرتون سونو تاریخو درست میزنه من.درد دارم ولی خب دردام.یکسره نیستن انگار ن.انگار 3یا 4روز دیگه زمان.زایمانمه

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺

چون زایمانتون طبیعیه باید منتظر بمونین درداتون شروع بشه.سونو اصولا تاریخ دقیقو میزنه.

دکترتون که تحت نظرش هستین همه جوانب در نظر گرفتن که میگن فعلا باید صبر کنی.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بر اسای پریودم زایمانم ۲۷ فروردین بود. بر اساس سونو ۳۶ هفته ۱۶ فروردین ولی ۱۸ فروردین زایمان کردم. درضمن اصلا دردی نداشتم قبلش همون روز دردام شروع شد و به فاصله هر ۵ دقیقه و منظم بود

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

خواهر من گذاشت دهانه رحمش باز شد 

یادم نیست چند سانت از ظهر درد داشت تا بعد اظهر شدید 

و رفت بیمارستان راحت زایمان داشت 

زود نرفت چون میگفت نمیخوام زیاد معاینه بشم 

البته بارداری دوم بود 

به حرف دکتر اعتماد کن 

و حساس نباش 

به حرکت هاس بچه توجه کن 

خواهر من گذاشت دهانه رحمش باز شد  یادم نیست چند سانت از ظهر درد داشت تا بعد اظهر شدید  و ...

حرکاتش خوبه ولی دهانه رحمم بازنمیشه بااینکه تموم.کارایب ک.میگه رو.انجام دادم

من بر اسای پریودم زایمانم ۲۷ فروردین بود. بر اساس سونو ۳۶ هفته ۱۶ فروردین ولی ۱۸ فروردین زایمان کردم ...

منم طبق سونووپریودی27امن

حرکاتش خوبه ولی دهانه رحمم بازنمیشه بااینکه تموم.کارایب ک.میگه رو.انجام دادم

خداروشکر حرکاتش خوبه 

شاید وقتش نیومده 

من خانم برادر شوهرم بدون درد و اینکه باز بشع رفت بیمارستان 

اگه دلت اروم نمیشه 

زودتر از موعد برو 

خداروشکر حرکاتش خوبه  شاید وقتش نیومده  من خانم برادر شوهرم بدون درد و اینکه باز بشع رفت ...

اخه رفتنچ الکیه گفتم.بمونم سرتاریخی ک.گفتن 27ام برم

اره گفت سه روزدیگه ولی خب میمونم.تا27ام

نه عزیزم 

به هیچ عنوان این کارو نکن حتما سر تاریخی که گفت برو 

گفتم خانم برادر شوهرم بدون درد و ...رفت ولی 

تاریخ نهایی که دکتر گفت رفت خداروشکر

کمیگم بقیش رو استرس نگیری 

اما حتما برو 

ان شا ع الله به زودی نی نیت به سلامت دنیا میاد 

خانمهای باردار میشه بگید واسخ اصلاح موهای اضافی بدنتون از چی استفاده میکنید؟پودر یا کرم یا اسپری مو بر ضرر داره؟مو کن برقی چی؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
خانمهای باردار میشه بگید واسخ اصلاح موهای اضافی بدنتون از چی استفاده میکنید؟پودر یا کرم یا اسپری مو ...

اره ضرر داره دکترمن گفت فقط وفقط ژیلت