2821
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم

72 بازدید | 12 پست

امروز ی دختر که خیلی قدیم میشناختمش بهم پیام داد. خودشو معرفی کرد .. بهم گفت که با داداشت صحبت کن و بهش بگو به من پیام نده و داشت های هرشب پیام میده میگه زنگ بزن و به ارتباطم با آدما گیر میده و .. من هم چیزی نگفتم چون این دختره رو میشناسم و دختر خیلی سالمی نیست . حتی چند بار از چندسال پیش من هعی نوتیف پیام این دخترو رو گوشی داداشم میدیدم ولی نمیدونستم اینه .. بنظرم اینا قبلاً با هم دوست بودن .. و دختره سعی داشت داداش منو مقصر جلوه بده و از این طور صحبتا

الان هم داداش من تقصیری نداره.. این دختره هم مقصره این ماجرا هست .. بنظرتون چطوری با سیاست رفتار کنم ؟ که مشکلی پیش نیاد و داداشم ناراحت نشه ؟ هنوز هیچی به داداشم نگفتم .. نمیخام هیچی بفهمه الان. دارم فکر میکنم سرم داره میپوکه

دیگ خود دختره پیام داده ب داداشت بگو بیخیال بشه. پس یعنی داداشت دست از سرش ب نمیداره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دختره همینارو به داداشم بگه لاله

لابد داداشت ب حرفش گوش نمیده

شایدم میخواسته داداشتو ضایع کنه ک بری ب داداشت بگی فلانی گفت دست از سرم بردار

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

از کجا میدونی داداشت تقصیری نداره و مقصر دختره ست؟

من نگفتم دختره مقصره! دارم میگم دختره سعی داشت با حرفاش برادر من رو مقصر کنه .. ولی خودش هم مشکل داره

لابد داداشت ب حرفش گوش نمیدهشایدم میخواسته داداشتو ضایع کنه ک بری ب داداشت بگی فلانی گفت دست از سرم ...

آخه اصلا این دختره در حد داداش منم نیست که بخواد ضایعش کنه!😑هعی فک میکنم که داداش با این طور دختری دوست شده دلم میخواد با چاقو خودمو بکشم

من نگفتم دختره مقصره! دارم میگم دختره سعی داشت با حرفاش برادر من رو مقصر کنه .. ولی خودش هم مشکل دار ...

این دقیقا کپی متن شماست که بالا نوشتی

الان هم داداش من تقصیری نداره.. این دختره هم مقصره این ماجرا هست .

بدون شنیدن حرف دو طرف سریع قضاوت کردی و دخترو مقصر دونستی

حال خوب از درون میاد🌱🌸

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز