2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون شب اقدام حدود ده دقیقه بعد تخمدون چپم تیر میکشید که خوابم برد فرداش زیر دلم درد میکرد شدید که هر روزی که گذشت بهتر شد و کاملا از بین رفت تا تقریبا ده روز بعد اقدام دوباره زیر دلم درد گرفت و جالب اینکه دو روز ویار شدید گرفتم که بیبی چک زدم یه هاله افتاد 

۱۴ روز از اقدام که گذشت ترشح قهوه ای رنگ داشتم که رفتم دکتر ازمایش بارداری دادم مثبت بود

من خیلی زود فهمیدم باردارم یه هفته به پری

من همون شب اقدام حدود ده دقیقه بعد تخمدون چپم تیر میکشید که خوابم برد فرداش زیر دلم درد میکرد شدید ک ...

من چون تحت نظر دكتر هستم و با آمپول فوليكولم بزرگ شد و الان شياف پروژسترون مصرف ميكنم شك دارم كه اين علايم از عوارض داروها نباشه من حالت تهوع هم دارم بالا نميارم اما حالت تهوع دارم كلا

منم از فردای شبی که اقدام داشتیم کمردرد و یکم دل دردداشتم هاله سینه هام یکم تیره شده بود از زیرنافم به سمت پایین یه خط قهوه ای افتاده بود که هنوزم نرفته یکم کمرنگ شده

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
من چون تحت نظر دكتر هستم و با آمپول فوليكولم بزرگ شد و الان شياف پروژسترون مصرف ميكنم شك دارم كه اين ...

منم امپول پروژشترون دکتر تجویز کرد با شیاف تا ۳ هفته گفته باید استفاده کنم هرشب

عوارضی هم نداره

من چون تحت نظر دكتر هستم و با آمپول فوليكولم بزرگ شد و الان شياف پروژسترون مصرف ميكنم شك دارم كه اين ...

چند روز مونده به پریودت؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
چند هفته ای عزیزم؟

عزیزم پسرم 2سالشه این علایمی بود که قبل از اینکه آزمایش بارداری بدم خودم متوجهش شده بودم و حدس میزدم که باردار باشم