کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 عنوان رژیم کمککککک 74 بازدید | 13 پست بیاین تجربتون از رژیم بکید ۶۸ کیلو هستم و مهم تر از همه تری گلیسیریدم خیلی بالا هست..میخوام تا عید بشم ۶۰ کیلو .پهلوهای خیلی خیلی زشت و بزرگی دارم.از صبح پنج قاشق ماکارونی خوردم یه فیله مرغ با یه عدد نان جو و سبزی خوردن.و یه مربع شکلات تلخ ۹۰ درصد 1404/10/30 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 من ۶۷ کیلو بودم الان چهار هفته هست شروع کردم به رژیم امروز رفتم دو ترازو کاهش وزن داشتم
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 من ۶۷ کیلو بودم الان چهار هفته هست شروع کردم به رژیم امروز رفتم دو ترازو کاهش وزن داشتم میشه بگی در طول روز چه چیزایی میخوری
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 کالری شماری میکنم روزی ۱۳۰۰ کالری یه روز میبینی میشه ۱۴۰۰ عوضش فردا ۱۱۰۰میخورم
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 کالری شماری میکنم روزی ۱۳۰۰ کالری یه روز میبینی میشه ۱۴۰۰ عوضش فردا ۱۱۰۰میخورم کالری شماری که میکنی سالم خواری هم داری یا نه،؟مثلا ممکنه کیک خامه ای بخوری اما در محدوده کالری مجاز؟
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 میشه بگی در طول روز چه چیزایی میخوری ببینم برنج هفته ای یکبار ده قاشق بدون روغن میخورم.نون خیلی کم میخورم .تخم مرغ ماهی مرغ سیب زمینب زیاد میخورم میزارم تو سرخ کن بدون روغن.تنقلات هم تو این یک ماه سه بار بستنی خوردم .درکل سعی میکنم پروتئین زیاد مصرف کنم و بیشتر کالری روزانه نخورم
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 ببینم برنج هفته ای یکبار ده قاشق بدون روغن میخورم.نون خیلی کم میخورم .تخم مرغ ماهی مرغ سیب زمینب زیا ... افرین عالیههه.قدت چقدر هست
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 کالری شماری که میکنی سالم خواری هم داری یا نه،؟مثلا ممکنه کیک خامه ای بخوری اما در محدوده کالری مجاز ... ببین اگه مثلا توخونه نباشع نمیخورم اگه هم هوس کنم به هیکل خوب فکر میکنم زده میشم.ولی اگه چیزی توخونه باشه مثلادچیپس نون خامه ای باشه دلم بخاد میخورم ولی کم .حس میکنم نخورم زود از رژیم خسته میشم.ولی کم میخورم بازم دلم میخادا ولی میگم هرچی بخورم بازم همین مزه هست که.
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 ببین اگه مثلا توخونه نباشع نمیخورم اگه هم هوس کنم به هیکل خوب فکر میکنم زده میشم.ولی اگه چیزی توخون ... وای اره من تو خونه باشم اصلا تحمل نمیکنم نخورم..دیگه برا پسرم تنقلاتی میخرم که خودم دوست ندارم
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 افرین عالیههه.قدت چقدر هست ۱۵۵میدونی کسی نگام میکنه میگه تولاغری ولی دخودم تو لباس خونه عذاب میکشم چون پهلو و شکم دارم
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 وای اره من تو خونه باشم اصلا تحمل نمیکنم نخورم..دیگه برا پسرم تنقلاتی میخرم که خودم دوست ندارم آره منم همینطور شما قد و وزنت چنده
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 من ۱۷۰ وزنم ۷۱ شروع کردم الان شده ۶۸ چاق نیستم اما همه وزنم داخل پهلوهام هست خیلی زشته
yekta00b عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 35 من ۱۷۰ وزنم ۷۱ شروع کردم الان شده ۶۸ چاق نیستم اما همه وزنم داخل پهلوهام هست خیلی زشته آهان اگه اینطوره پس راهکارش ورزشه
کیان_مامان__ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 720 آهان اگه اینطوره پس راهکارش ورزشه یک هفته هست ای یو دی گذاشتم والا میترسم از ورزش