2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله اینکار رو میکنم

نه اصلا اشتباه نیست

با یه پسری دیت میکردم، تو کافه همو دیدیم و من شب ایدیشو پیدا کردم (از تو پیج کافه)و بهش پیام دادم

اتفاقا اونم هم نظر بود باهام

گرچه رابطمون تو دوره اشنایی بهم خورد چون برای هم مناسب نبودیم، اما خب واکنش اولیش اوکی بود و خیلیم خوشحال شده بود میگفت باورش نمیشد که اینکارو بکنم و بهش پیام بدم

و بنظرم رفتن جلو نه تنها عیب نیست، بلکه عاقلانه ترین کار ممکنه

بنظرم به عنوان یه زن باید جسارت و شجاعتمون در این مورد رو خیلی بالا ببریم. از نه شنیدن هم نترس.

نمیگم برو بهش بگو سلام من عاشقتم

اما سر صحبت رو باز کن، اگه اینستاعه ریپلای بزن استوریشو یا هرچی

یجور نشونه بفرست بزار سر صحبت باز شه

اگر هم طرف تهش گفت نه، خب بگه. مگه تو حق نداری که ادم ببینی و خوشت نیاد؟اونم حق داره دیگه.شایدم خوشش نیومد.به خودت نگیر اصلا، یه ادم ممکنه هزارتا دلیل داشته باشه.

اصلا درگیر اینکه "اگه گفت نه چی" نشو.چیزی از ارزش های تو کم نمیشه.

برو ببینم چیکار میکنی جیگر

فوق العاده حساسم دارم دیونه میشم

ببین اولش یه حوری هستی من تا یک هفته بدنم خالی کرده بود البته خب یه حرفای دیگم پیش اومد بینمون که خواسته های طرفم نامعقول بود ولی خب بعدش خوب شدم البته تاثیر وجود تراپیست هم بی تاثیر نبود توی اون روزا ولی خب الان عالیم و خب از اینکه طرفمم خودش کرم میریخت میریزه بیشتز حالمو بهتر میکرد

برخورد خیلی بدی داشت؟ تا حد زیادی باهاتون موافقم اما داره اذیتم میکنه..

نه برخوردش اصلا بد نبود کاش بد بود راحت تر فراموش میکردم

اگه فکر میکنی با گفتنش راحت میشی بگو

به شرطی که بعدش بتونی خودتو جمع کنی

من برام کمرنگ شده یادش ولی هنوزم یادش میفتم و ناخوداگاه حتی خواستگارام هم باهاش مقایسه میکنم اصولا پسرجماعت از اینکه انتخاب بشه فراریه باید انتخاب کنه من نمیدونستم اینو چوبش هم خوردم

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

بله اینکار رو میکنم نه اصلا اشتباه نیست با یه پسری دیت میکردم، تو کافه همو دیدیم و من شب ایدیشو پی ...

وای چه شجاعتی

معلومه عزت نفس خیلی بالایی داری

آفرین بهت

اینایی که میگی رو کاملا قبول دارم، اما مشکلم اینه که مجبورم دائم ببینمش، اگر مجبور نبودم باهاش در ارتباط باشم میگفتم.

و یه نصیحت توی این مورد به حرف دیگران توجه نکن هرکی یه تجربه عقیده داره یکی که خوب بوده میگه بکن یکی که بد بوده میگه نکن پس تو این کار با عقل و قلبت خودت و یه مشاور پیش بری خیلی بهتره تا دیگران

ببین اولش یه حوری هستی من تا یک هفته بدنم خالی کرده بود البته خب یه حرفای دیگم پیش اومد بینمون که خو ...

آره واقعا خیلی سخته، ولی منیهمشکلی که دارم اینه که اضطراب و افسردگی دارم و دارم با تراپیست درمان میشم.

میترسم با گفتنش اذیت بشم از طرفی نمی تونم کس دیگهای رو تو زندگیم در نظر بگیرم. تو یه دو راهی بدی موندم

و یه توصیه دیگه من همیشه بخاطر کارهایی که میشد بکنم اما نکردم بیشتر پشیمون بودم تا کارهایی که کردم ...

این حرفتم کاملا درسته

امیدوارم یه آدمی که لیاقتتو داشته باشه وارد زندگیت بشه💞