2821
2789
عنوان

کنکور زبان انگلیسی

368 بازدید | 87 پست

سلام ببینید من دیپلم کار و دانش دارم نظام جدیدم میخام کنکور زبان بدم فردوسی مشهد قبول شم خودم مشهدم و اینکه گفتن فنی ها و کار دانشی ها سوابق تحصیلی ندارند باید بسازند من رفتم آموزش پرورش بهم گفتن باید کل دروس یازدهم و دوازدهم امتحان بدم😕

اما توی دفنرچه و سایت نوشته «سهم نمره کل سابقه تحصیلی در گروههای آزمایشی هنر و زبانهای خارجی آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ فقط شامل دروس عمومی سابقه تحصیلی است و سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۷۰ درصد است».

الان من چیکار کنم من داوطلب ازادم باید چه کرد

اگ ندم چی؟ فقط 70 درصد سهم دارم

30 درصد سوابقه ک ندارم

بدون 30 درصده میشه؟

بدون اون سی درصد نمیتونی کنکور شرکت کنی که

چند تا درس رو باید نهایی امتحان بدی بعد ثبت نام کنی

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدون اون سی درصد نمیتونی کنکور شرکت کنی کهچند تا درس رو باید نهایی امتحان بدی بعد ثبت نام کنی

گفتن هر دیپلمی داشته باشی کنکور میتونی بدی لازمه کنکور اینه دیپلم داشته باشی داخل دفترچه هم بده ولی بچه های کار و دانش سوابق کشوری ندارند

گفتن میشه فقط سوابق 0 حساب میشه و سهم کنکور فقظ 70 درصد داری

اگه میشه بده دیگه

سطح زبانت چیه؟

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

گفتن هر دیپلمی داشته باشی کنکور میتونی بدی لازمه کنکور اینه دیپلم داشته باشی داخل دفترچه هم بده ولی ...

اره دیگه اون سی درصد میره

خب میخام بدم اسفند باید ثبت نام کنم فقط چون 30 درصد ندارم نگرانم

اگه سطح زبانت C1 C2 هست میتونی قبول شی

ولی دانشگاه فردوسی میخوای برو نهایی ها رو بده

اره دیگه اون سی درصد میره

بنظرتون مثلا فرض کنیم من 30 درصدم صفره

فقط کنکور رو 70 درصد میزنم زبان تخصصی رو

چون کنکور زبان فقط زبانه عمومیا نیستن

و کنکور رو 70 بزنم

قبولی دانشگاه دولتی امکانش هس؟

عمومی های پایه یازدهم دوازدهم رو باید تو یکی از رشته های نظری امتحان بدی تا برات سابقه ایجاد بشه

بدون اون میتونی شرکت کنی مانعی نداره ولی اون ۳۰ درصد رو از دست میدی و هرچقدر پای زبان زحمت بکشی بدون اون ۳۰ درصد احتمالش کمه دانشگاه تاپ بیاری مگه به دانشگاه های سطح پایین راضی بشی

بنظرتون مثلا فرض کنیم من 30 درصدم صفره فقط کنکور رو 70 درصد میزنم زبان تخصصی رو چون کنکور زبان فقط ز ...

سطح زبانتو میدونی تست زدی تاحالا؟

چون تمام هفتاد درصد رو ک نمیونی بگیری از طرفی بدون سابقه معدل ، تراز صفر بهت نمیده ، تراز منفی میده

یکی گفته بود 50 درصد زده بود رتبش 700 شد دولتی اورد ولی از سوابقش خبر ندارم

معدل دیپلمم 17 و 30 صدمه

یعنی بر فرض مثال بتونم 70 درصد بزنم میارم فردوسی؟