بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا که خیلی جالب بود البته خوبیش این بود که دیگه تشویق به خیانت نکرد. والا اینجا آدم اینقدر تاپیک خیانت می بینه که دیگه حرف سامیه لک رو میتونه هضم کنه
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
یعنی چی ؟دوست دارم اما عاشقت نیستم چه حرف مسخره ای
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من دیدمش. ببین حرفش تا حدی درست بود اما بد بیانش کرد. به نظر منم ازدواج زندان و قفس نیست اگه ...
درسته حق با شماست اما برای طلاق هم باید دلیلت محکم باشه نه اینکه تا ته خیار تلخ شد پاشی بری طلاق بگیری. باید دید دیگه اون آدم تموم شده برات و دیگه نیمتونی باهاش زندگی کنی یا نه. وگرنه که خیانت کردن در هیچ کجای دنیا پذیرفته نیست.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.