2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که خیلی جالب بود البته خوبیش این بود که دیگه تشویق به خیانت نکرد. والا اینجا آدم اینقدر تاپیک خیانت می بینه که دیگه حرف سامیه لک رو میتونه هضم کنه   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

من دیدمش.  ببین حرفش تا حدی درست بود اما بد بیانش کرد.

به نظر منم ازدواج زندان و قفس نیست اگه یروزی دیگه همسرت رو دوست نداشتی میتونی جدا بشی اما خیانت نه اصلا. 

بهترینش اینه جدا بشی و غرور طرف مقابلت رو با خیانت له نکنی

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

یعنی چی ؟دوست دارم اما عاشقت نیستم چه حرف مسخره ای 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

چه ریلکسه

جمله اخرشو شوهرم بهم گفته بود

من الان فقط دوسِت دارم، دیگه عاشقت نیستم😞

ینی داره خیانت میکنه😐😐

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

طرز فکرشو دوست نداشتم 😞

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من دیدمش.  ببین حرفش تا حدی درست بود اما بد بیانش کرد. به نظر منم ازدواج زندان و قفس نیست اگه ...

درسته حق با شماست اما برای طلاق هم باید دلیلت محکم باشه نه اینکه تا ته خیار تلخ شد پاشی بری طلاق بگیری. باید دید دیگه اون آدم تموم شده برات و دیگه نیمتونی باهاش زندگی کنی یا نه. وگرنه که خیانت کردن در هیچ کجای دنیا پذیرفته نیست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
چه ریلکسه جمله اخرشو شوهرم بهم گفته بود من الان فقط دوسِت دارم، دیگه عاشقت نیستم😞 ینی داره ...

واقعا شوهرتون این رو گفت. خب بهش گفت دوست داشتن در دریا شنا کردن است و عشق در دریا غرق شدن. خداوندا به من دوست داشتن را یاد بده نه عاشق شدن