2777
2789

من خیلی حساسم سر کوچکترین مشکل و مسیله ای اینقدر تو فکر میرم و غصه میخورم که حد نداره حتی اگه بشنوم کسی مشکلی داره کلی ناراحت میشم.می خوام از این اخلاقم بیرون بیام و مثل خیلیا بی خیال باشم چون این اخلاقم خیلی روم تاثیر گذاشته,شماها چجوری سعی می کنید بی خیال باشید به منم یاد بدید توروخدا

🌹الحمد الله رب العالمین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نممیتونم بی تفاوت باشم ولی بعضی وقتا ادم اونقد اذیت میشه که حسش میمیره و عادت میکنه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

کاش میشد.😕امشب چقد گریه کردم برا مارال فیلم غنچه های زخمی😔😔اجیم همیشه میگه اینقد دلت برا همه نسوزه سر خودت میاد اما من نمیتونم😶😶😶😶

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

شما هم مثل مادرشوهر من دنبال غصه هستید. بهش میگم چرا اینقدر در مورد بدبختی دیگران فکر میکنید. در مورد خوشیهاشون هم فکر کنید دیگه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

سخته من اوایل ازدواجم اینطور بودم ...و کلی استرس میگرفتم و عواقبشو تو بارداری دیدم ....ک متاسفانه نی نیمم زود بدنیا اومد و زنده نموند دارم با خودم کلنجار میرم وقتی مسئله ای درست نمیشه خودمو داغون نکنم دارم رو خودم کار میکنم ولی تصمیم گرفتم پیشع مشاورم برم .... 

من به بی ارزش بودن این دنیا فکر میکنم و به اینکه آخرش مرگ هست ...افسرده نیستم آنی از ذهنم دورش  میکنم و تمام

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤