2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست

از خدا بخاید هداییتون کنه، جواب سوالاتاتتون رو ب طریقی خوب بهتون بده

راه رو نشونتون بده، خودش راهنما و آموزگار خوب سر راهتون بزاره

ان شاالله اجابت میشه و جواب میگیرید.

در قران هم فرموده: ادعونی، استجب لکم

( بخواهید ازمن، مرا بخوانید تا اجابت کنم....)

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ ی سری کلمات قلنبه سلنبه گفتید ک دیگه نتونم ج بدم😅

ببخشید که فرصت نداشتم اون لحظه ساده توضیح بدم. میدان جاذبه زمین همه جا رو سطح زمین تقریبا ثابته. اما نیرویی که به اجسام وارد میشه متناسب با اثر گرانش و جرم اونهاست. 

راه بحث بازه. 

اینم بگم ربطی ب تاپیک نداره یحتمل

اما همتون، همین امسال ویزا و پاسپورت بگیرید

برید پیاده روی اربعین، زیارت عتبات عالیات عراق، خاصه برید کربلا رو ببینید، بارگاه ثارا... علیه سلامو ببینید

زیر و رو میشید

امام حسین ع حقیقتا کشتی هدایت و نجاته، یکبار اگر برید دستنونو بشدت میگیره، عاقبت بخیر میشید، و آنچنان دلتونو جامیزارید، که اگر هرسال نرید مجنون میشید.

ما رفتیم الحمدلله و اثرات مثبت و حقیقی شگرفی تو زندگیمون گذاشت

دریچه های خاصی ب روتون بازمیشه.... ان شاالله که بتونید برید و به تجربه درک کنید. بعد ازون لطف و نعمت خدا از راه میرسه و گره های ذهنیتون ب مدد الهی بازمیشه. واقعا فکرمیکنید جز اینا، چه سری هست که هرسال بالغ بر ۲۰ میلیون نفر پیاده میرن عراق و کربلا؟ و هرسالم بیشترمیشه و کسی هم جانش در ین راه براش مهم نیس؟ اتفاقات معنوی میفته دوستان، دریچه هایی دیگر، دنیایی دیگر، حیاتی دیگره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ببخشید که فرصت نداشتم اون لحظه ساده توضیح بدم. میدان جاذبه زمین همه جا رو سطح زمین تقریبا ثابته. اما ...

خب توده بدنی من رو یا ارتفاعم از سطح دریا، یا ساختار بدنم از نظر ژنتیکی و اینا ک ثابت نبوده.قانون فیزیک ثابته ولی وقتی دو تا ماشین تصادف کنن یکیش پراید باشه، یکیش بنز، سرنشینای پراید صدمه میبینن ولی اون یکی ماشین سالمن، این با بحث فیزیکی میشه توجیه کرد ولی با عدالت نمیشه، یعنی خدا ویخواسته بمیرن یا مستحق مرگ بودن ک سوار پراید شده بودن؟ 

حق دارین اینجور فکر کنین.  اما عدل خدا از نظر من به این معنیه که قوانینی که داره برای اداره ...

سلام دوستم، این همه تعریف عدل الهی نیست

اما این هم جزوشه، مصداقی از عدله ، بله

خب توده بدنی من رو یا ارتفاعم از سطح دریا، یا ساختار بدنم از نظر ژنتیکی و اینا ک ثابت نبوده.قانون فی ...

اره طبق قانون فیزیک اونایی که سرنشین پرایدن کشته میشن احتمالا. و هیچ اعتراضی هم وارد نیست. چون این قانون خداست. قانون فیزیکه. اگه خدا قانونش رو تو این مورد نقض میکرد اونوقت محبور میشد دایما نقض کنه.... اونوقت طبق چه قانونی بشر میتونست بنز یا پراید بسازه و روونه جاده کنه!

خب توده بدنی من رو یا ارتفاعم از سطح دریا، یا ساختار بدنم از نظر ژنتیکی و اینا ک ثابت نبوده.قانون فی ...

متوجه منظورتون هستم که چی میخواین بگین... هرچی سنگه مال پایه لنگه....

اما اگه همین بنز هم راننده اش مست باشه ممکنه بزنه به درخت و کشته بشه.

اره طبق قانون فیزیک اونایی که سرنشین پرایدن کشته میشن احتمالا. و هیچ اعتراضی هم وارد نیست. چون این ق ...

میدونین فکر کنم اول باید واژه عدالت تعریف بشه وگرنه اینکه ی خانواده بمیرن چون پول نداشتن ماشبن خوب بخرن ک عدل الهی نیست. 

عدل خداوند خیلی گسترده تره

درهمه علوم هست و جاریه

درهمه چیزه

فیزیک فقط یک جز ازین عدله.

نهایتا دوستان در خداوند و عظمتش،عدالتش، رحمت و لطفش شکی نیست

شک بخاطر جهالتهای ماست، و اینکه ما برای کسب آگاهی هم کاهلیم!

فقط مینشینیم و دنبال بهانه برای اثبات افکار غلط و جاهلانه خودیم، نه کشف حقیقت با جستجوی منابع درست...  سوره اخلاص رو به یاد بیارید....قل هوالله احد، الله صمد....

میدونین فکر کنم اول باید واژه عدالت تعریف بشه وگرنه اینکه ی خانواده بمیرن چون پول نداشتن ماشبن خوب ب ...

چه ربطی داره اخه. نمیشه که من چون پول ندارم ماشبن بخرم برم سوار دوچرخه بشم برم تو اتوبان معلومه که جون خودم رو به خطر انداختم.

اگه منظورتون عدالت اجتماعیه که چرا نباید یه عده وسیله مسافرت ایمن در اختیار داشته باشن، حق با شماست. اما مسیول برقراری عدالت اجتماعی منو شما هستیم. نه هیچ منجی ای و نه هیچ خدایی.