2777
2789
عنوان

نظرتون چیه اسنپ کار کنم

152 بازدید | 14 پست

واقعا به پولش نیاز دارم

خودم دانشجو رشته دولتیم رشتمم خوبه

ولی خیلی پر هزینه هست

موندم تو هزینه هام

میخوام مستقل شم

یه پس اندازی دارم که از بچگیم تا حالاس . میتونم یه پراید کهنه بخرم روش کار کنم

از طرفی دلم نمیاد پس اندازم صفر کنم

الان تو کتاب فروشی کار میکنم ولی ماهی 12 میده خیلی کمه اگر خودم اسنپ کار کنم خیلی بیشتر میشه

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

اسنپ بیشتر از ۱۲ بخوای دربیاری باید صبح تا شب تو خیابون بگردی اخرم خرج و اصطلاک ماشین انقد گرون میشه که هیچی به هیچی

به نظرم همین کتابخونه ای که هستی بهتره اگرم میخوای بگرد تو همین سبک کار با حقوق بیشتر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تایم های گلاس هاتو با کارت اوکی کردی

جایی که کار میکنم یه شیفت باید روزا برم یا باید 8صبح تا 3 ظهر برم یا 3ونیم برم شیفت از یه نفر تحویل بگیرم تا 9ونیم شب

دیگه هماهنگ میکنم با همکارا

اکثرا صبح کلاسم

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

پول میخواد چیکار فعلا که جانشو فدا کرده

میدونی ماعم عاشق ایرانیم دنبال اینکه کله زرد و سس خرسی بیاد هم نیسیم ولییییی اینکه نم جونم فدا بعد با این شرایط نمیخونه(: چشاش کاش ادم باز کتع

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

اسنپ بیشتر از ۱۲ بخوای دربیاری باید صبح تا شب تو خیابون بگردی اخرم خرج و اصطلاک ماشین انقد گرون میشه ...

من روزی یه شیفت دارم کار میکنم هر روز

خیلیم خسته میشم

یا شیفتم از 8صبح تا 3 ظهر یا 3ظهر تا 10 شب . یکیشو میرم

مطمینید اسنپ بیشتر نمیشه؟

میدونی ماعم عاشق ایرانیم دنبال اینکه کله زرد و سس خرسی بیاد هم نیسیم ولییییی اینکه نم جونم فدا بعد ب ...

عزیزم منم اعتراض دارم به این شرایط و اقتصاد

از صبح تاحالا انقدر گریه کردم چشمام کبود شدن .فکر کردی برای چی ؟ برا یه چیزی که میخواستم بخرم بهم زنگ زدن گفتن گرون شده آنقدر اعصابم خورد شد

میخوام بگم منم گله مندم و راضی نیستم

و خودم هیچوقت طرف رهبر نبودم

اما یه کتاب خوندم راجب ایشون زندگینامه شون

و اختیاراتی که دارن

یکم اطلاعات سیاسی ام بردم بالا

بهت پیشنهاد می کنم اینکارو انجام بدی

میدونی ماعم عاشق ایرانیم دنبال اینکه کله زرد و سس خرسی بیاد هم نیسیم ولییییی اینکه نم جونم فدا بعد ب ...

من برا رهبر خیلی خیللللییییی احترام قایل هستم و دوسشون دارم

اصلا جبهه گیری خاصی نسبت به بقیه کارهای مسیولین ندارم

ولی رهبر خیلی دوست دارم

مادرشوهر من رفته المان میگه اینجا خیلییی ارزش و احترام میذارن مردم شون برا رهبر ما

حسابش از همه مسیولین جداست

عزیزم منم اعتراض دارم به این شرایط و اقتصاداز صبح تاحالا انقدر گریه کردم چشمام کبود شدن .فکر کردی بر ...

به نظرم ادعایی سر اطلاعات سیاسی نداشته باش محترمانه چون طبق حدسم فقط منابع ای ک خودشون دلشون خواسته رو خوندی

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

جالبه بدونی یه سری کشورها انقدر رهبر دوست دارن که مسلمون هاشون بدون وضو دست به عکسش نمیزنند

من اصلا مذهبی نیستم .نماز هم راستشو بخوای نمیخونم یعنی خیلی کاهل هستم متاسفانه

ولی حساب ایشون با همه چیییییییییی فرق داره

به نظرم ادعایی سر اطلاعات سیاسی نداشته باش محترمانه چون طبق حدسم فقط منابع ای ک خودشون دلشون خواسته ...

قبلا که اینستا وصل بود پیج اینترنشنال و بیبی سی وخود سس خرسی هم داشتم و میخوندم مطلب هاشونو مقایسه میکردم . خیلی پیج ضد رهبری داشتم فقط برا اینکه مقایسه کنم خودم

ولی کتاب هایی که راجب ایشون خوندم زیادن وبدون جبهه گیری

یا مقاله هایی که خوندم خیلی ها نظرات افراد خارجی و حتی وزیر های سابق شاه راجب ایشونه

البته اینم بگم من ادعایی ندارم و اصلا نمیگم اطلاعات سیاسی دارم

چون واقعا ندارم

فقط راجب شخص ایشون و اختیاراتش خوندم

قبلا که اینستا وصل بود پیج اینترنشنال و بیبی سی وخود سس خرسی هم داشتم و میخوندم مطلب هاشونو مقایسه م ...

اونارو نه😂بیخیال دوست خوبم

به نظرم ادعایی سر اطلاعات سیاسی نداشته باش محترمانه چون طبق حدسم فقط منابع ای ک خودشون دلشون خواسته ...

ما ماهواره داریم تو خونمون چون مامان بابام همیشه میدیدند

از سال 80 اینا یادم میگفت رهبر مرده و این بدلشه

بعد هر سال که مردم اعتراض میکردند انقدر جو میداد میگفت برید اتیش بزنید و.. باعث اغتشاش میشد و اینکه اعتراض مون نرسه به گوش کسی مثل همین الان

بعدش شروع کرد به طرفداری از دشمن ایران که اره امریکا میخواد با حمله از ایران دفاع کنه که واقعا خنده داره این حرف

همیشه هم که طرف سس خرسی بوده..

اگر بری یه تحقیق کنی میبینی این سس خرسی تو این سالها که رفته خارج فقط با دزدی هایی ک کرده پدرش و از ایران بردن خرج خودشو میداده

نه تحصیلاتی داره

نه سیاست بلده

اگر خوب بود خود امکریکا و اسراییل یه مقامی بهش میدادن

شهردار یکی از شهرهای امریکا ی خانم ایرانیه ولی این سس خرسی هیچچ پیشرفت و مقامی نداشته

یعنی خود امریکا هم قبولش نداره

تو این سالها که خارج بوده نکرده با این پولا که برده یه برند بزنه یه شرکت بزنه و... هیچییییی

برا همین از ماهواره و اینا کلا متنفرم من ادمی هستم که پای ماهواره مامانم بزرگم کرده دارم اینو میگم

همون اخبار خودمون بهتره

باز با این حال من دنبال میکنم که حق و باطل باز بهتر معلوم شه

اونارو نه😂بیخیال دوست خوبم

دیگه مخالفان حکومتی همینان متوجه منظورت نشدم