2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام یه مدت می خوردم و افتضاح بود درسته اوایل خوبه بعدش معتادش میشی و اگه یه روز دیر بخوری یا یادت بره بخوری مثل گیج هایی هر سوالی داری راجبش بپرس ۲ ماه خوردم و کامل اطلاعات دارم ولی خیلی خیلی اشتباه کردم تازه سوئیسی می خوردم

سلام یه مدت می خوردم و افتضاح بود درسته اوایل خوبه بعدش معتادش میشی و اگه یه روز دیر بخوری یا یادت ب ...

برایتمرکز میخوام خصوصا واسه ی درس

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اره باید از داروخانه مورد تایید سازمان غذا دارو بری بخری

بدون نسخه میدن؟

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بدون نسخه نمیدن مگه اینکه تو بازارهای سیاه با قیمت گزاف پیدا کنی یا اشنا داشته باشی

توصیه هم نمیکنم بدون تحویز دکتر مصرف کنی

من با تجویز دکتر چندماهه دارم مصرف میکنم و راضیم

بدون نسخه نمیدن مگه اینکه تو بازارهای سیاه با قیمت گزاف پیدا کنی یا اشنا داشته باشیتوصیه هم نمیکنم ب ...

تجویز چه دکتری؟؟'من واسه تمرکز میخوام بنظرتون برم دکتر مینویسه واسم؟

برایتمرکز میخوام خصوصا واسه ی درس

آره خودمم پارسال می خوردم که خرداد خوب بدم تازه adhd هم دارم ولی وقتی می خوری تا ۳ یا ۴ ساعت اول خوبی و تمرکز داری یهو افت شدید میده یا باید باز بخوری یا درس رو ول کنی بعد یه مدت هم معتاد میشی بهش و لاغر میشی در اثرش و وقتی ترکش کردی تا مدت ها طول داره برگردی به تمرکز عادی

مرتب هست حذفش کردم و استفاده رو از گوشی کاهش دادم تمرکزم خیلی بهتر شده

بعد شما در صورتی تمرکزت بهتر میشه که عادت درس رو ایجاد کرده باشی یهو با شروع صفر معلومه تمرکزت کمه اگه هر روز مطالعه داری ولی باز تمرکزت کمه بحثش جداست

در آخر یکی رو بلدم می فروشه شمارش هم دارم ولی تو رو خدا با راهکار های دیگه برو جلو از هر کی خورده بپرس تهش ضرره