2777
2789
عنوان

ماهی پزا بیاین کمک😊

164 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

واسه اولین بار میخوام ماهی بپزم. هنرمندا بیان یه دستور خوب بدن که جلوی شوهر روسفید بشم😊😊😊

فقط کامل توضیح بدین لطفا

مررررسی😍😍😍

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ماهی ای؟

نمیدونم اسمشو

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
اسم ماهی‌چیه؟ 

نمیدونم😐

با روغن و پیاز و سبزیجات معطر و ادویه سرخش میکنیم کوتاه و مفید😁

عاشقتم😊😐

تو آب ليمو و پياز و زعفرون و نمك و فلفل بخوابونشون بعد هم بزار داخل تابه اي كه روغن داغ شده بزار تا با آرومي سرخ بشه

زيرشو كم بزار تا به دل پخته بشه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

تو ابلیمو و پیاز و نمک بخوابون  یک ساعت.. ببا زعفرون یا زرچوبه روشو زرد کن بعد سرخ کن... نخواستی توی ارد سوخاری بزن( ارد معمولی بهد تخم مرغ بعد ارد سوخاری)بعد سرخ کن

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
تو آب ليمو و پياز و زعفرون و نمك و فلفل بخوابونشون بعد هم بزار داخل تابه اي كه روغن داغ شده بزار تا ...

اینم خوشمزه میشه   

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

توی پیاز وابلیمو و فلفل وزعفرون بزار چند ساعتی بمونه بعد خوب موادو کنار بزن و توی ارد سوخاری و ارد سفیدبغلتون و سرخ کن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

ماهی رو تو پیاز و سیر خورد شده بخوابون همراه با فلفل سیاه و نمک و آبلیمو ،یه نیم ساعت تاچهل دقیقه  

۱_ آرد سوخاری داری موقع سرخ کردن توش بغلتون و بعد سرخش کن 

۲_از ترکیب آرد معمولی همراه با کمی زرد چوبه و نمک و کمی فلفل سیاه هم میتونی جای پودر سوخاری استفاده کنی

۳_با کنجید خالی به این طریق که بپاشی روش و بعد سرخش کنی

۴_ بدون هیچی فقط تو روغن سرخ کنی

میتونی از هر کدوم از روشهای بالا که  در دسترست واسه سرخ کردنش  انجام بدی😊😊😊😊

تابت حتما نچسب باشه و روغن هم بزار داغ شه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

حدود 4،5 ساعت تو آب و پیاز میذارم... بوی بدش گرفته میشه

بعد خشکش میکنم با پارچه تمیز یا دستمال آشپزخونه ی بارمصرف

تو روغن با پیاز و جعفری و نمک سرخ میکنم، 

بعضی وقتام مرحله آخر زعفرون دم کرده میزنم خوش رنگ میشه

لیموی تازه کنار ظرف میذارم

تو آبلیمو بخوابونی زبر میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘