2777
2789
عنوان

نماز خونها

71 بازدید | 7 پست

امروز سه شنبه آخرین روز ماه مبارک رجب هست،یه نماز مهم داره که خیلی سفارش به خوندنش شده الان براتون میذارم لطفا برای همه بفرستید تا این نماز رو بخونن

🌹نماز روز آخر ماه رجب

روایت شده که پیامبر اکرم صلیالله علیه وآله در بیان نماز روز آخر ماه رجب می فرمایند:

👈هر کس در آخر ماه رجب 10 رکعت نماز(پنج نماز دو رکعتی) بخواند:

👈 که در هر رکعت؛ سوره حمد را یکمرتبه و سوره توحید را سه مرتبه و سوره کافرون را سه مرتبه باشد،

👈و پس از سلام نماز دستهایش را به سوی آسمان بلند کند و بگوید:

✨️«لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لاشَرِیکَ لَهُ لَهُ الْمُلْکُ وَ لَهُ الْحَمْدُ یُحْیِی وَ یُمِیتُ وَ هُوَ حَیٌّ لا یَمُوتُ بِیَدِهِ الْخَیْرُ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ، وَ صَلَّی اللَّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ، وَ لا حَوْلَ وَ لاقُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

✨️سپس دستهایش را به روی صورت بکشد و حاجتش را از خداوند بخواهد،

✨️دعای او مستجاب شود و

✨️خداوند بین او و #جهنم هفت گودال فاصله بیاندازد که اندازه هر گودال به اندازه فاصله آسمان تا زمین است و

✨️در به ازای هر رکعت، هزار رکعت برایش نوشته شود و

✨️برای او گذر از #صراط و دوری از جهنم تضمین شود.

اعمال روز آخر ماه رجب

غسل کردن از اعمال بسیار توصیه و تأکید شده در روز آخر ماه رجب است. روزهداری این روز نیز بسیار توصیه شده که سبب آمرزش گناهان گذشته و آینده میشود.

اما از خاصترین اعمال روز آخر ماه رجب اقامه نماز حضرت سلمان است. حضرت محمد(ص) در خصوص ثواب این نماز به سلمان فرموده است: هیچ مؤمنی این نماز را اقامه نمیکند مگر اینکه همه گناهان صغیره و کبیرهاش محو میشود، اجر کسی که همه ماه رجب را روزه گرفته میبرد، تا سال پیش رو در نزد خدا از نمازگزاران نوشته میشود و هر روز برایش عمل شهیدی از شهدای بدر نوشته میشود.

🔵 نحوه اقامه نماز سلمان

پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: هر کس در آخر ماه رجب ۱۰ رکعت نماز (۵تا دو رکعت) بخواند که در هر رکعت سوره حمد را یک مرتبه و سوره توحید را سه مرتبه و سوره کافرون را سه مرتبه بخواند

و پس از هر سلام نماز (یعنی هر دو رکعت که تمام شد و سلام دادین ) دستهایش را به سوی آسمان بلند کند و بگوید:

لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لاشَرِيكَ لَهُ، لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْدُ يُحْيِي وَ يُمِيتُ وَ هُوَ حَيٌّ لا يَمُوتُ، بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ، وَ لا حَوْلَ وَ لاقُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ

و سپس دستهایش را به روی صورت بکشد و حاجتش را از خداوند بخواهد دعای او مستجاب شود.

سلمان رضوان الله علیه می گوید: «هنگامی که کلام پیامبر (ص) به پایان رسید، به حالت گریه به سجده افتادم و خداوند را شکر کردم که این حدیث را از پیامبر شنیدم».

📚 مفاتیح الجنان/ اعمال روز آخر رجب

دمتگرم التماس دعا

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. من اعمالی که نوشتین رو نمیدونستم.
کاش زودتر تاپیکتون رو پیدا میکردم.
اجرتون با خدا و اهل بیت باشه الهی آمین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

سلام. من اعمالی که نوشتین رو نمیدونستم.کاش زودتر تاپیکتون رو پیدا میکردم.اجرتون با خدا و اهل بیت باش ...

سلام عزیزم

سلامت باشین انشالله

انشالله حال دلت همیشه خوب باشه

انشالله خدا اون جوری که میخوای برات بسازه