من 21سالم بیشتر نیست ولی از پا درد نمیتونم راه برم هرچی دکترم میرم نمیفهمن چمه میگن ضربه دیده اخه ضربه 5ماه طول میکشه پنج ماه نشستن و بلند شدن برام شده عذاب
دیشب خواهرم اینجا بود بچش خونه مامانمو کثیف کرد من با این وضعیتم بخدا قسم از ساعت 6عصر تا 9و نیم شب داشتیم تمیز میکردم و جارو میکردم ی کلام ب بچه اجیم گفتم نریز ب اجیمم گفتم نزارش چیزی بریزه همین
حالا مامانم برگشته گفته ب چحقی اجیتو ناراحت کردی ریخت ک ریخت جارو نمیکردی تا الان اینم بگم اجیم همیشه خونه مامانمه فک نکنید بد از مدت ها اومده بهش گفتم خب وضعیت منو ندیدی
ندیدی با این مریضی چقد اذیت شدم تا جمع کردم و جارو کردم خیلی رک گفت خاستی نکنی ک بچم ناراحت بشه خیلی بهم فشار اومد خونه رو گذاشتم رو سرم خیلی داد و بیداد کردم ولی عین خیالشم نبود ک بگه حق با توعه متنفرم ازش همه چیزش برا خواهرمه پول خونه زندگی غذا ک درست میکنه یا زنگ میزنه بیاد یا میفرسته براش منم 3ماه خوابگاه بودم بقران دریغ از صد تومن پول یا خورد و خوراک بفرستع برام همش نامزدم میداد
یعنی بمیره هم بگن زیر پاشو ی جارو بزن دیگه دست نمیزنم مادری ک درکی از مریضی من نداره بودنشم برام سودی نداره