2777
2789

باباشانس دار.من یه باربه مادرشوهرم همون اوایل بارداریم گفتم دلم شیربرنجای تورومیخوادتوچشم نگاه کردگفت به مامانت بگودرست کنه وظیفه مادر ختره ویارونه بپزه.دیگه چیزی نگفتم به خالم چندبارگفتم هربارهمون روربرام درست کردباآژانس فرستادپول آژانسم خودش داد.آخه مامانم زمین گیره نمیتونه حتی غذای خودشم براخودش بریزه توپشقاب.یه جا داره اونجامیشبنه مابراش میریزیم میبریم خودش مبخوره

تا اینجاش فهمیدیم که شما ویار داری.

بله  خیلی دلم حلیم بادمجون میخواست گفت نمیشه دوستم میخواد بیاد پیشم حالا زنگ زده به شوهرم که حلیم بادمجون پختم  داستان اینجاس که الان نه تنا نمیخواد دلم حتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباشانس دار.من یه باربه مادرشوهرم همون اوایل بارداریم گفتم دلم شیربرنجای تورومیخوادتوچشم نگاه کردگف ...

عجب مادرشوهری داری.میدونه مادرت نمیتونه درست کنه نباید این حرفو میزد.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
باباشانس دار.من یه باربه مادرشوهرم همون اوایل بارداریم گفتم دلم شیربرنجای تورومیخوادتوچشم نگاه کردگف ...

نه بابا چون شوهرم دوست داره و داره میره فردا ماموریت درست کرده ،مادر سوهر من معتقده به عروس نباید رو داد  به من گفت نمیتونم درست کنم ولی پاشد رفت کاشان ،با دوستش رفت دلاوران واسه دوستش مبل ببینه 

بازم خوبه این که،من چند ماه پیش رفتم اونجا یه دبه ترشی کنار یخچالش بود گفتم یکم از این بخورم دلم خوا ...

سالم بود؟ خب شاید واقعا خراب بوده مادر شوهر من میخواد همه چیز تحت کنترلش و اون زمانی و اونجوری که اون میخواد باشه 

وگرنه دفعه پیش نذری حلوا داشتن میدونست دلم پر میکشه ولی به خاطر زعفرون زیاد نباید بخورم جلو چشم من آورد گذاشت دهن شوهرم از بوش گریه ام گرفته بود اومدم خونه بدون زعفرون درست کردم واسه خودم 

اگ ویار واقعی باشه تا ی هفته هم ویارت به همونه 

اینو از کجا آوردی؟ تا یک هفنه ؟ مگه هوشمنده 😂 من سر پیچ اول جاده لواسون  دلم بلال میخواد تا برسیم پایین سه راهی دیگه نمیخوام

سالم بود؟ خب شاید واقعا خراب بوده مادر شوهر من میخواد همه چیز تحت کنترلش و اون زمانی و اونجوری که او ...

حالا نمیدونم سالم بو یا نه،اما مثلا اگه من جای اون بودم شده از زیر سنگم یه کم ترشی میاوردم میدادم به ع ویم،اصلا زن حامله چیزی دلش یخواد ندی بهش مدیون میشی،

شاید ببینی نظرت عوض بشه اما تو ذوقش نزن ک دفعه بعد اصلا درست نکنه

ایشالا که همینجوری بشه ،نه بابا هیچی نمیگم همش دارم به خودم تلقین میکنم که دلت میخواد ،به به ،چه چه 

کودک درونمو دارم گول میزنم😂

اینو از کجا آوردی؟ تا یک هفنه ؟ مگه هوشمنده 😂 من سر پیچ اول جاده لواسون  دلم بلال میخواد تا بر ...

من الان دو ماهه انگور می‌خوام هر شب هم‌خوابشو میبینم تا اون نخورم ویارم رو‌چیز دیگه نمیره ، نیست ک‌نیست 

حالا نمیدونم سالم بو یا نه،اما مثلا اگه من جای اون بودم شده از زیر سنگم یه کم ترشی میاوردم میدادم به ...

آره میدونم چی میگی دقیقا ،آدم چشم و دلش میمونه رو اون، بعدشم اگه یه دیگ بهت بدن دیگه نمیچسبه بهت 

من یکمم از دستش دلم گرفته دیگه اصلا برام مزه نداره

من الان دو ماهه انگور می‌خوام هر شب هم‌خوابشو میبینم تا اون نخورم ویارم رو‌چیز دیگه نمیره ، نیست ک‌ن ...

چه بامزه  نه من لحظه ای هستم 

اگه تهران هستی تجریش داره منم خریدم از اونجا